sobota 26. července 2014

Co se chystá u Catrice?

Jedna z mých oblíbených značek Catrice, která je u nás dostupná v Rossmannech (bohužel ne ve všech, ale jejich počet naštěstí narůstá), si na červenec a srpen připravila kolekci s názvem It Pieces, která obsahuje trendy kousky pro nadcházející podzim. Není to klasická limitka, protože se pak všechny věci zařadí do stálého sortimentu, který se bude obměňovat. Všechny obrázky a informace jsem převzala ze stránek Catrice. A co v kolekci najdete?


Oční stíny Velvet Matt. Sametové oční stíny s vysokým obsahem ultra třpytivých pigmentů. Sice moc nechápu matt v názvu a třpytivé pigmenty, ale nechám se překvapit. Dostupné ve čtyřech odstínech, cena 104 Kč.

010 Vanillaty Fair

040 Al Burgundy

050 Welcome To Greysland!

060 Moss Wanted Colour

Duo štěteček na oční stíny. Má dva konce, delší pro nanášení stínů na větší plochu, kratší pro rozmazávání a stínování. K dostání bude v uzaviratelném pouzdře, cena 69,90 Kč.


Řasenka Lash Extension Volume. Maličký kartáček pro veliký objem. Úzké štětinky obalí každou řasu, navíc obsahuje prodlužující vlákna, takže řasy dostanou objem, tvar i délku. Řasenky Catrice umí, tak jsem zvědavá! Dostupná je v černé barvě za 104 Kč.


Prodlužující vlákna na řasy Lash Boost. Pro mě asi nejzajímavější kousek kolekce - speciální umělá vlákna pro objem a prodloužení. Nanáší se mezi dvě vrstvy řasenky, první se nechá zaschnout, pak se na řasy nanesou vlákna a další vrstva řasenky. Výsledkem mají být delší a objemnější řasy. Cena 114 Kč.


Balzám na rty Lip Glow. Jeden odstín, který na každém vypadá jinak. Pečující balzám na rty zintenzivní přirozený odstín rtů, má jemnou růžovou barvu, jejíž odstín se liší podle individuálního pH pokožky rtů. Zní to zajímavě, už jsem ho myslím i viděla, cena je 129 Kč.


Vyhlazující lesk na rty. Dostupný je ve dvou jemných odstínech, v praktickém balení v tubě s houbičkovým aplikátorem, má vyhlazovat jemné rýhy ve rtech. Cena 89,90 Kč.

020 Apricot Cream

030 Cake Pop

Laky na nehty Luxury Lacquers Million Brilliance. Laky dělá Catrice taky úžasné, tyhle jsou třpytkaté, s vysokým krytím a 3D efektem. Pro nehtové nadšence asi must-have :) cena je 89,90 Kč.

01 It’s Showtime

03 Let s Get Lost In Vegas

04 Lost ´N Roses

05 Plum Fiction

08 My Big Green Wedding

Už jste některé tyhle nové kousky viděly? Zaujalo vás něco z toho? Máte přístup ke Catrice sortimentu?

8 komentářů:

  1. tak na matne tiene sa urcite pojdem pozriet :)) a zaujali ma aj tie vyhladzujuce lesky..dufam, ze najdem nejake nepouzite v drogerke :D

    OdpovědětVymazat
  2. Laky vypadají božsky, myslím, že neodolám :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Celkově mě zaujaly lesky (ale koupila jsem si teď "stejné" od Clarins, takže by to bylo asi zklamání bohužel) a hlavně prodlužující vlákna na řasy, to bych moc ráda vyzkoušela. A ještě jsem už delší dobu zvědavá, jak by k mým očím šel odstín burgundy, takže ideální příležitost ke koupi. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je moc fajn článek, Natálko :-)
    Já mám Catrice taky moc ráda a tady mě zaujaly stíny - 010,040,050 vypadají skvěle, štěteček nevypadá špatně a vyhlazujici lesky na rty zni zajimave :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten stetec na stiny si koupim, tech neni nikdy dost a na cesty supr!

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se líbí ten balzám na rty. škoda, že je Catrice relativně špatně dostupné a vždycky než se tam dostanu, tak je vybrakované...

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle článek už jsem u někoho taky viděla a čím dál tím více se mi líbí ten stín Burgundy :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!