pondělí 21. července 2014

Vzorečkování s Inlight

Určitě jste na tuhle kosmetiku poslední dobou na blozích narazily. Já jsem tak dlouho četla samé ódy, že jsem se rozhodla taky vyzkoušet alespoň vzorečky. Kosmetika Inlight staví na 100% bio ingrediencích, její výrobky neobsahují vodu a základem je směs čistých, za studena lisovaných olejů, bylinek a včelího vosku. Já už jsem takovou tu představu "na mastnou a problematickou pleť olej?!" překonala, naopak mi některé oleje hodně pomáhají, takže jsem se do testování pustila s velkým nadšením.

zdroj - Chroustík :)

Přišla mi obálka s letáčky a takovým "průřezem" jejich pleťovým sortimentem, celkem šest pytlíčků, z toho jsem dva nepoužila - čokoládovou masku, protože čoko vůni v kosmetice nesnesu, a čisticí přípravek na obličej, protože na prvním místě složení je kokosák a tím bych si zbytky líčení po pleti radši šudlat nechtěla, vím, jak špatně na něho reaguju. Zbylé čtyři jsem ale testovala do poslední kapky a tady jsou moje dojmy. Všechny fotky jsou převzaté z oficiálního e-shopu BiOrganica, název výrobku je klikatelný a hodí vás na příslušnou stránku v e-shopu.


Bio květové pleťové tonikum. První, co jsem po otevření zaregistrovala, byla hodně výrazná vůně. Jestli někomu z vás vadí Kivvi, tak tohle je ještě intenzivnější. Připomínalo mi to bylinkový čaj s medem, vůně je opravdu hodně silná a i na mě už to bylo moc. Pleť byla po použití krásně zjemněná, nevysušená, nepnula, ale nevšimla jsem si výraznějšího stažení pórů. Plné balení bych si kvůli té vůni nekoupila.


Bio noční balzám. Stačí ho malinko, protože je hodně hutný a mastný, ale zároveň mi neucpal póry, toho se bát nemusíte. Voní bylinkovo-ovocně, ale oproti toniku je to jemná a nerušivá vůně. Před spaním jsem ho rozetřela po obličeji a ráno jsem prostě čučela. Okamžitě jsem si všimla, že mi vybledly jizvičky (už po prvním použití!), pleť byla nádherně jemná a vyživená a po pár použitích mi dokonce zmizela taková jemná krupička, co jsem měla vždycky po stranách kolem nosu! Pořád jsem si jezdila po obličeji a říkala jsem si, co je jinak :D kámen úrazu je cena, zrovna ten balzám stojí fakt hodně, ale na tohle se opravdu vyplatí našetřit.


Bio denní olej na obličej. Zase ho stačilo málo, krásně se po obličeji rozetřel a vstřebal. Vůně byla na můj vkus sladší, taková vanilková, ale naštěstí nebyla z obličeje cítit. Normálně jsem ho použila místo denního krému, i pod oči, po chvíli jsem na něj bez problému dala make-up a vlastně jsem si ani neuvědomovala, že mám na obličeji místo krému olej :) pleť byla po použití rozzářená a hladká, ale odpoledne už jsem se přece jen leskla víc než obvykle. Spíš o něm budu uvažovat na zimu, teď na léto už by to bylo na moji pleť moc.


Bio vyživující pleťová maska. Omlazující maska je určená k regenaraci a detoxikaci pleti. Tou "super potravinou" z obalu je prášek z baobabu, který působí jako peeling, ale nenarušuje přirozenou ochrannou vrstvu pokožky. Barva je jak kdybyste šly na vojenské cvičení (obsahuje totiž taky spirulinu a ječmen), ze začátku je tmavě zelená, ale na obličeji zaschne do takové fakt nehezké žluto-zelené :D při roztírání jsou cítit ta zrníčka z baobabu, je to opravdu jako peeling, ale není to nepříjemné a nedře to. Maska nijak nedráždí, jenom mě lehce štípala na místě, kde jsem si přes den škrábala pupínek, po 10 minutách jsem ji setřela tampónkem a domyla vodou.


Pleť je po smytí krásně hydratovaná, nacucaná oleji, vypnutá, bez jakéhokoliv zarudnutí. Všimla jsem si, že po nějaké době ta olejovost vymizela a dokonce jsem měla pleť zmatněnou! Maska strašně zajímavě voní, jako hlína a nějaké listy, ale zároveň i sladce. Rozhodně masku doporučuju, pokud máte mdlou a unavenou pleť a taky třeba pro starší ročníky, protože pleť opravdu krásně omladí a rozzáří.

Celkově mě kosmetika Inlight hodně zaujala, bohužel ceny jsou odpovídající kvalitě a složení, takže je mi jasné, že nebude pro každého. Pokud vás ale výrobky zaujaly, tak je koupíte buď přes zmiňovaný e-shop BiOrganica nebo na vybraných místech (seznam zde), v nabídce mají taky australskou přírodní dekorativku Zuii (taky se teď často objevuje a recenze jsou velice pozitivní). A pokud jste z Plzně, tak mám pro vás tip na středeční odpoledne...


Děkuji e-shopu BiOrganica za poskytnutí vzorečků.

23 komentářů:

  1. Túto značku som doteraz nepoznala a vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem prošla kolem "vzorečkování" a noční balzám mě tak zaujal (a právě taky zázračně vylepšil obličej už po několika použitích), že jsem si na něj našetřila. Potvrzuji, že stačí vážně málo! Ostatní produkty u mě tak nějak "normál", ale ten balzám, ten balzám... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No, vypadá to dobře, což o to, ovšem ceny jsou jinde. Ale proč si občas nedopřát radost ;) Mrknu po vzorcích a uvidíme. Btw, mají prodejnu v Pze, že bychom udělaly nálet příští víkend? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přímo myslím ne, ale dají se určitě sehnat zrovna v Palladku ;)

      Vymazat
    2. no na ofiko stránkách (viz odkaz na konci článku) mají napsáno, že v té lékárně dole v -2... ale nebyla jsem tam teda

      Vymazat
  4. Juu, ono se v Plzni taky neco deje? :) no budu to tam muset jit ocihnout. Do BioPlanety chodime s Domcou a moc se nam tam libi :) snad to stihnu a neskejsnu v praci dlouho :) diky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle kosmetika vypadá fakt dobře, ale ceny jsou úměrné kvalitě, takže zatim nad ní jen slintám. ;-)
    Bioplaneta je moc fajn obchudek. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak do nocniho bych sla, ale cena pekelna, kdyby toho bylo aspon vic...
    Ty vzorky se daji sehnat normalka ze je poslou na vyzadani? Kdyby mi tak pekne zafungoval, tak za nej ty prachy snad dam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. poslali mi je na vyžádání, psala jsem to teda za blog, tak akorát poprosili o nějakou zpětnou vazbu, až otestuju :)

      Vymazat
  7. Musím se přiznat, že jsem o téhle značně v životě neslyšela, ale vypadá dobře to musím uznat.
    http://elliesdailyideas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, já zrovna taky testuju. :) Vypadá to super, akorát škoda že mám mastnou pleť a plno věcí tak nemůžu dostatečně ocenit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem se právě bála toho odličovače, tak ten jsem radši nezkoušela... ale jinak já mám taky mastnější pleť :)

      Vymazat
  9. Taky jsem si vzorečky nechala za stovku poslat. Pleťová voda mi smrdí, ale udělala mi příjemně hebký ksichtík:) Noční balzám mě taky zaujal, ale chci se zeptat - vám se dobře vstřebává? Já byla mastná snad ještě dvě hodiny po namazání a to jsem průběžně přestříkávala růžovkou, abych mu pomohla. Nemohla bych jít spát hned po namazání, většinu bych otřela do polštáře. A to jsem si dala jen malé množství.
    Díky za názory:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, právě mě to překvapilo, jak se krásně vcucnul! já mám mastnější T-zónu a problém jsem měla jenom při prvním použití, kdy jsem ho fakt dala hodně, jinak se vstřebal bez problémů a hned jsem mohla jít spát

      Vymazat
    2. Zvláštní:) Na mě fakt mastně seděl několik hodin:)

      Vymazat
  10. Tuto značku neznám, ale docela ráda bych vyzkoušela bio noční balzám. Podívám se tedy na vzorečky a uvidím.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten opravdu doporučuju, je to jedna z nejzajímavějších věcí, co jsem za poslední dobu zkoušela!

      Vymazat
  11. Vzorečky mám doma taky, tak už je musím konečně vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Od této značky bych určitě něco ráda vyzkoušela:)! vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkný článek :-) jo a ta zelená fotečka masky je supr stylová! ;-)
    O Inlight se mi zdá pomalu obden, co jsem jejich kosmetiku vyzkoušela! Zbožňuju tuhle značku! :-D teď chystám ještě článek po delším používání nočního balzámku.
    Bebe
    PS: děkuju za citaci obrázku :-* :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj slečny, kdyby jste nějaká chtěla, prodám za levno noční balzám, koupila jsem si ho a nesedí mi :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, ještě nabídka platí? Měla bych zájem. Dejte mi prosím vědět na e-mail. Díky Andrea (ochmanova@post.cz)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!