úterý 5. srpna 2014

Objemová řasenka Big & Daring

Na řasenky jsem tak trochu zatížená, zkoušela jsem jich už opravdu hodně a musím říct, že s mýma řasama většinou nemám problém, vyhovují mi skoro všechny, některé míň, jiné víc. Co ale od řasenky chci, je pořádně černá barva, výdrž, žádné slepování nebo drolení a hlavně hodně extrémní objem. Jak se s mými požadavky poprala chystaná novinka od Avonu, objemová řasenka Big & Daring?


Obal je zajímavý, kombinace černé a stříbrné s růžovým detailem se mi líbí, řasenka je zabalená ještě v krabičce. Kartáček je velký a hustý, to já mám ráda, a lehce prohnutý. Na spodní řasy se mi s ním maluje hůř, trošku i patlá kolem, jak uvidíte na fotce, nijak jsem to nedočišťovala.

housenka :)

Řasenku používám už dva měsíce a pořád je taková mokřejší, takže má při vrstvení tendenci řasy slepovat. A já vrstvím, protože v jedné vrstvě je docela nevýrazná, takže je pak potřeba nanášet opatrně a určitě rozčesat! Co se týče černosti, tak bych určitě snesla víc pigmentu (na fotce vypadá černější než v reálu). Efekt vidíte níže, mám tři vrstvy; není špatný, ale v porovnání s mojí oblíbenou Maybellinkou (článek zde) trochu pokulhává.



Řasy hezky natočí a nadzvedne, nejsou zatížené, ale co mi chybí, je víc toho objemu, jak vidíte, řasy nejsou až tolik obalené barvou, já chci ještě víc (ale zas ne pavoučí nožičky, to ne!).


Drží krásně celý den, vůbec se nerozmazává a nedrolí. Zároveň se rychle a bez problémů odličuje. Otevřenou ji mám už od začátku června a zatím maluje pořád stejně, nevysychá, netuhne. K dostání bude v černé a hnědé barvě přes Avon od poloviny září (katalog 13), plná cena bude 239 Kč za 10 ml, ze začátku bude v akci za 119 Kč.
Zaujala vás tahle řasenka? Líbí se vám její efekt?


Děkuji Avonu za poskytnutí řasenky k recenzi.

16 komentářů:

  1. Nevypadá špatně. Jak znám tetu (AL), tak se ke mě beztak dostane :D

    OdpovědětVymazat
  2. Takovéhle řasenky vyhledavam :-) mám totiž od přírody rasy rovné, takže všechny řasenky co nadzvedavaji, u mne vítězi :-D stejně ale vždycky používám dvě, tak získám ještě lepší efekt :-) dekuju za tip!

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě se jí chystám vyzkoušet, já zahnutý kartáčky ráda =o)

    OdpovědětVymazat
  4. Mna nezaujala. Na tri vrstvy by som si predstavovala viac dramatickosti :) To bude podla mna zase riasenka pre dokraslenie prirodzene hustych, dlhych a ciernych rias :D Ja potrebujem taku, ktore u mna tento efekt skoro z nicoho vytvori :D

    OdpovědětVymazat
  5. Nevypadá špatně, jen nevím, jestli ten kartáček nebude na mě až moc velký. Já od řasenek chci hlavně objem, a tahle nevím jestli by mi vyhovovala :).

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujala mně moc, už ji mám objednanou, jako Avon Lady ji mohu mít dříve :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Wow tak to koukám co to avon poslal do světa:-) Řasenka vypada přímo božsky, tak nejspíš co nejdříve objednám!:-):-)

    OdpovědětVymazat
  8. týo nevypadá vůbec špatně:) ale ze mě se stal asi řasenkový maniak (a v poslední době ještě korektorový) a mám teď asi milion řasenek, tak s těmi mám teď útrum :D

    OdpovědětVymazat
  9. Bohužel má přesně ten kartáček, co mi vůbec nevyhovuje a úplně živě vidím, jaký slepence by mi z řas udělala. Takže zůstávám u SuperSHOCK, taky od Avonu. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Hm, i tato řasenka mě přesvědčila v tom, že avon řasenky prostě neumí.. kartáč dobrý, obal dobrý, celková prezentace dobrý.... ale ta náplň, bože, kdy už udělají něco, co by malovalo... schválně jsem si jedno oko namalovala skoro půl roku používanou seduction codes od astoru a druhé úpa novou avon daring, a opravdu ta avon nic nedělá a na mě je prostě taková divná, suchá, nebo co, nebo prostě nedělá ten objem a nechytá se k řasám jak ta astorka.. takže pošlu dál a jdu do drogerky pro novou seduction codes 2, jak dotentuju tady tu první,,,,

    OdpovědětVymazat
  11. Řasy máš nádherné, škoda, že teda nedodává objem :( . Ale uznávám, natočí je krásně.

    OdpovědětVymazat
  12. mě od avonu nikdy řasenky moc netankovaly a jak vidím asi delší dobu nebudou nebo aspon ne tahle ale jinak super recenze :)

    OdpovědětVymazat
  13. wau, ty máš krásne vytočené riasy!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám velké kartáčky ráda, takže rozhodně zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jo a krabičku taky oceňuju, to je pravda, jsem zapomněla připsat. :)
    Ta cena je fajn, tu jsem ani nevěděla, ale tipuju, že nebude problém nakupovat ji jen v akci, pokud se do ní někdo (já :D ) zamiluje.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravím, za mě teda ne!! zrovna ted ji drhnu z ras,( pulku sem jich vyskubala!) vubec se sechce pustit..a mam ji ani ne mesic.. Rasy slepuje a odlicit taky nejde! vyhazuju do kose.. radsi investuju, nez tohle :-(
    Tereza (nejsem nijak registrovana, proto anonym)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!