pondělí 16. března 2015

Nové sprchové gely Dove

Nedávno mi přišly na vyzkoušení sprchové gely Dove s inovovaným složením (a s úžasnou měkoučkou osuškou :). Nevím, nakolik je to úplná novinka, mám pocit, že je vídám v obchodech už delší dobu. Dostala jsem tři varianty - modrou Deeply Nourishing s typickou Dove vůní, zelenou Go Fresh s vůní okurky a zeleného čaje a zlatavou Purely Pampering s vanilkou a bambuckým máslem.


Sprchové gely obsahují technologii Nutrium Moisture™, díky které má být pokožka hydratovaná a jemnější a krásnější už po prvním použití. Nevím, nakolik můžu hodnotit krásu svojí pokožky, ale jemná je krásně, dokonce ani nemám moc potřebu se po sprše mazat, vůbec nevysušují. Oceňuju, že sprcháče vytváří bohatou krémovou pěnu, jednak je to prostě strašně luxusní a příjemné na dotek a taky se s nima dají pohodlně holit nohy, aniž bych je měla pak podrážděné a vysušené.

složení modrého gelu

Nejsem úplně fanoušek klasické mýdlové vůně Dove, takže modráska jsem dala přítelovi. Přijde mi, že dělá nejlepší pěnu, takovou úplně našlehanou. Zelený má opravdu krásnou svěží vůni, takže ho nosím do fitka, ale můj favorit je vanilka. Paradoxně vůni vanilky ani bambuckého másla ráda nemám, ale tohle není klasika, je to takový lehce sladký mix, žádná ze složek nepřevažuje, vůně je "hřejivá", na léto bych si ji třeba představit nedokázala. Z kůže pak ale nijak moc cítit není, což třeba mě osobně nevadí.


Jediné, co bych trochu vytkla, je, že když nanesu sprcháče víc, tak jde hůř smýt. Jak jsou hydratační, tak se jakoby přilepí. Jinak jsou ale opravdu skvělé a podle mě se hodí i na velmi suchou pokožku. Seženete je všude v drogériích a jiných obchodech, doporučená cena je 72,90 Kč za 250 ml a 125,90 Kč za 500 ml (velká balení jsem ale ještě nikde neviděla, kde se to dá sehnat, nevíte?).


A abyste si mohly na vlastní kůži vyzkoušet, jak jsou příjemné, mám tu pro vás soutěž o tři balíčky po dvou gelech. Stačí, když splníte následující podmínky:

1. Sledování mého blogu přes GFC (nebo alespoň FB nebo Instagram, odkazy vpravo).
2. Dáte like facebookové stránce Dove (tu).
3. Napíšete mi do komentáře, jestli jste už někdy sprchové gely Dove zkoušely, případně kterou jejich vůni máte nejraději.
4. Mail mi nepište, výherkyně vyhlásím v samostatném článku a ozvou se mi samy!
5. Můžete být z ČR i SR.

Soutěž potrvá týden, do 22. 3. 2015 do půlnoci a vítězné komentáře vybere random. Držím palce!


Děkuji Dove za poskytnutí produktů k recenzi a do soutěže.

30 komentářů:

  1. Sleduji jako Sedmikráska a FB Like Lenka Kalašová.

    Od Dove jsem měla právě sprcháč Purely pampering. Jednou v malém balení, to mě nezaujal, ale pak ve velkém už ano, a používala jsem ho moc ráda. Se svěží vůní jsem měla tělové mléko, a to bylo super.

    OdpovědětVymazat
  2. Sprchové gely od Dove jsem si kupovala kdysi dávno a teď co se objevila jejich inovovaná verze o nich znovu uvažuji. Rozhodně jsem si ale poslední dobou oblíbila jejich šampony.

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji jako Kriss přes GFC
    Like
    Sprchové gely Dove vůbec nekupuji, ale ráda bych je konečně vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, sleduji jako Šárka Beranová, i na fb, a sprcháče Dove jsem nezkoušela, ale mám od nich mléko a je celkem fajn, je tušim s mandlemi a voní pěkně:)
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  5. Dove sprchové gely jsem právěže ještě nikdy nezkoušela! Ale pamatuji typickou vůni těch tuhých mýdel, ty jsem měla jako malá. :-)
    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  6. Srpcháče od Dove mám nejradši, a moje oblíbená vůně je asi ta zelená.

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, už jsem zkoušela a jsou mé nejoblíbenější. Moc se mi líbila pomerančová vůně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zkoušela, krémové gely mám moc ráda :-) nejvíc se mi líbí vanilková a kokosová vůně.

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji jako Jana Jana,můj like dove už má dávno. Sprchové gely dove mám ráda, a vůně se mi líbí všechny.

    OdpovědětVymazat
  10. Myslím, že tak 3 mesiace dozadu som mala takýto sprcháč, tiež s tou technológiou Nutrium Moisture™ :) musím povedať, že na to že mám suchú pokožku, obstál celkom dobre :) A priznám sa, ja mám celkom rada tú jemnú mydlovú vôňu ale nevadí mi vlastne žiadna, ak nie je moc sladká :)

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji přes GFC, Dove dostal like už dávno, abych sledovala jejich novinky :).

    Jejich krémové sprcháče zbožňuju :). Miluju jejich klasickou mýdelkovskou vůni :). A granátové jablko.

    OdpovědětVymazat
  12. GFC: Terka Černá, FB: Teruš Černá
    Like. :)
    Měla jsem právě Purely Pampering a voní božsky! ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji jako Barbora Hápová, like Dove FB už mám předlouho :), sprcháče od Dove mám nejradši, jak jsou krásně krémové a pění, jednu konkrétní vůni nejoblíbenější nemám, mně voní úplně všechny :)

    OdpovědětVymazat
  14. GFC:Lucia Pentíková
    Najradšej mám vanilku:)ale uhorka môže byť tiež fajn,v tej vôni som mala deodorant.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, Dove jsem samo už někdy? měla a myslím, že to bylo něco vzdáleně připomínající bambucké máslo? ale krásně to vonělo :-o Ale teta je má nejraději, tak kdyby se poštěstilo, dáreček by ji neminul ;)
    GFC: Péťa K.; fb: Peťa Kovaříková

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, tak dove můžu, tyhle nové jsem ještě nezkoušela, ale koukala jsem na ně už několikrát, hlavně na ten okurkový :) Svěží a sladké vůně jsou moji největší favorité, tak budu muset očuchat i ten s vanilkou. Nejvíc se mi na nich vždy líbilo to, že nevysušují, ve srovnání např. s baleou.

    sleduji všude, kde se dá (jako kristyna gabrielova, na fb jako Rudolfská).

    OdpovědětVymazat
  17. Sleduji jako Blueberry Pink na FB i Insta
    Z těchto sprcháčů mám ozkoušený vanilkový, je skvělý! A celkově Dove můžu, je to skvělá značka a má spoustu kvalitních výrobků, ke kterým se rádi doma vracíme :)

    OdpovědětVymazat
  18. já jsem kdysi dávno dove používala ráda, ale nějak byl vytlačen jinými značkami do pozadí a už jsem od dove sprcháče strašně dlouho neměla, tak ani nedokáži napsat, který mám nejraději.

    OdpovědětVymazat
  19. Sleduji na FB jako IAm Tristan.
    Dove sprcháče jsem ještě nikdy neměla, ale pokožku mám ustavičně vysušenou, takže to zní opravdu báječně :) Přiznám se, že na krémování jsem otřesná, často po sprše hned někam utíkám, a to se mi příčí mazat - nemám ráda mastnou pokožku, natož v kontaktu s oblečením. Každopádně jsem dostala k Vánocům šampon Timotei se zelným čajem, který voní fantasticky svěže, takže ten zelený Dove s okurkou rozhodně podnítil mou zvědavost :)

    OdpovědětVymazat
  20. V koupelně mám pistáciovej je to jako se umývat tělovým mlékem, super na sušenky jako jsem já

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduji jako Charmedka
    FB Beauty of pink
    Dove mám ráda, nejvíce mi voní pistácie a bambucké máslo :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, dove sprcháče mám moc ráda...ve fitku mám Go fresh a doma Purely pampering

    OdpovědětVymazat
  23. GFC Janka Bianka
    Dove mám fakt veľmi rada, tá úžasná vôňa a tie ich mydlá, to je hotový zázrak, pleť si už rok nečistím ničím iným a tie výsledky sú oproti gélovým čističom neporovnateľné.

    OdpovědětVymazat
  24. Dove používám velmi ráda, hlavně proto, že ostatní gely hodně vysušujou a dove jako jeden z mála ne :) teď momentálně používám granatové jablko s citronem (nebo něco takového) a ještě mám ráda Dove masky na vlasy, krásně po nich voní vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  25. Sleduji na GFC i FB jako Lucie Faltusová
    Dove sprcháče mě nějak míjejí a to nejspíš kvůli tomu, že je nemá ráda moje mamka. Musím si však utvořit vlastní názor, že :) a tak nějaký určitě vyzkouším. Zrovna dnes jsem v práci tyto voňavé krasavce očmuchávala a nejvíc ze všech mi voní okurka, je krásně svěží

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji na GFC i FB jako Lucie Faltusová
    Dove sprcháče mě nějak míjejí a to nejspíš kvůli tomu, že je nemá ráda moje mamka. Musím si však utvořit vlastní názor, že :) a tak nějaký určitě vyzkouším. Zrovna dnes jsem v práci tyto voňavé krasavce očmuchávala a nejvíc ze všech mi voní okurka, je krásně svěží

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji jako Petulkaaap a like na FB jsem dala. Dove mám celkově moc ráda, ať už se jedná o tělovou nebo vlasovou kosmetiku. Sprcháčů jsem měla několik, ale nejraději mám stejně tu klasiku Deeply Nourishing, miluju tu čistou vůni!

    OdpovědětVymazat
  28. Pod rukama mi projde tolik sprcháčů, neumím s nimi šetřit, takže pořád nějaké nové kupuji :-) Dove jsem také zkoušela, několik, nejvíce si pamatuji takový citrónový a dokonce obsahoval peelingová zrníčka, byla jsem s ním spokojená :-) ale jak říkám, pořád kupuji a zkouším nové :-)

    Přes GFC sleduji jako Dagmar Horáková, like na FB stránce jsem dala, tam jsem Dáša Horáková

    OdpovědětVymazat
  29. sleduji na FB.
    Dove sprcháče používám výjimečně. Zatím jsem měla jen klasiku Deeply Nourishing s typickou Dove vůní, ale láká mě Go Fresh, tyhle svěží vůně mám všeobecně radši.
    Mirka

    OdpovědětVymazat
  30. Sleduji na FB jako Deni Rožanská a na instagramu jako _deni__ :)
    Dove sprchové gely jsem už zkoušela měla jsem jejich klasiku ten tmavě modrý a s granátovým jablkem, který jsem si moc oblíbila. Mám na u nich moc ráda tu krémovou konzistenci, kterou jinde nenajdu také mě těší ta hydratační schopnost:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!