neděle 1. března 2015

Novinky u Yves Rocher

Tenhle týden jsem měla možnost zúčastnit se s několika dalšími blogerkami příjemného představení nové řady líčení Zéro Défaut v sídle společnosti Yves Rocher. V nabídce je make-up, pudr a korektor v tyčince. Řada slibuje bezchybnou pleť, tak se moc těším na testování, protože která z nás by takovou nechtěla :) další novinky jsou báze pod oční stíny, dva štětce a úžasný šťavnatý sprcháč!


Make-up obsahuje fytopigmenty pro dosažení přirozeného a zároveň bezchybného vzhledu po dobu 14 hodin. Je dostupný v hodně odstínech a vyberou si i bledulky. Já testuji nejsvětlejší růžový odstín, 050 Rosé. Zatím jsem ho měla jen dvakrát, ale první dojmy jsou hodně dobré. Je hutnější, ale nedělá masku, pěkně kryje a vydrží opravdu dlouho (jeden den jsem ho měla na sobě od 8 do 2 do rána, přežil práci i ples, druhý den zase zvládl neplánovanou dvouhodinovou návštěvu sauny). Cena je 399 Kč za 30 ml flakon.


Korektor v tyčince by měl být jak na kruhy, tak i na jiné nedokonalosti. Ve složení je olej z muškátové růže, takže je takový jemný a krémový, uvidíme, jak si poradí s mýma giga kruhama a vráskama. V nabídce jsou čtyři odstíny, cena je 179 Kč.


Zmatňující pudr obsahuje prášek z bambusu a slibuje matný a sjednocený vzhled po celý den. S YR pudry mám jenom dobrou zkušenost, tak na ten se hodně těším. K dostání je v osmi odstínech za 419 Kč.


Báze pod oční stíny je hrozně roztomilá, tubička má jen 7 ml, plná cena je 289 Kč. Akorát koukám, že ji vlastně ani nemám nikde vyfocenou! Zatím jsem ji zkoušela jen jednou, celý den v práci a pak na plese a stíny držely jak přibité, takže si myslím, že to bude doporučující recenze :)


Nově jsou k dostání také dva štětce - větší buffer brush a malinký contouring brush. Na dotek jsou úžasně jemné, zatím jsem zkoušela prcka na zapudrování korektoru pod očima a jsem spokojená. Každý je za 250 Kč.


Na letní vlnu nás naladil sprchový gel z řady Jardins du Monde se svěží vůní karamboly z Malajsie. Zářivý žlutý obal, šťavnatá vůně... no už aby bylo teplo! Cena bude jako u ostatních z této řady 69 Kč.

Novinky by měly být k dostání od 9.3., ale dívala jsem se, že na e-shopu už jsou a zrovna na ně probíhá akce. Sprcháč bude až koncem března.
Zaujalo vás něco? Máte s dekorativkou Yves Rocher zkušenost?

Děkuji Yves Rocher za pozvání na milou akci a za produkty ke zkoušení!

9 komentářů:

  1. Docela mě zaujal ten makeup, tak se na něj zajdu asi podívat. A ty štětce taky vypadají dobře, jen se trochu bojím kvality.. Jeden od YR jsem měle a bohužel moc kvalitní nebyl.

    OdpovědětVymazat
  2. No vypadá to hezky :-) Mám jeden štětec od YR, a je docela dobrý, tak věřím, že i tyhle můžou být fajn. Ale mě nejvíce zajímá, co řekneš na korektor ;-) Takže už se těším na recenzi ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá všechno moc hezky. Že bych u YR poprvé nakoupila? :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce mě oslovil makeup, jeho výdrž se zdá fantastická. Počkám si na recenzi a pak když tak bude můj :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Z novinek bych si koupila možná ty štětce. Až půjdu kolem, zkusím jejich kvalitu na vlastní kůži a uvidím.

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle make-up bych chtěla vyzkoušet. Totitž - mě láká všechno, co slibuje dlouhou výdrž. A tak zkouším, ale (většinou) nikdy nic nesplní to, co slibuje. A tak právě nevím, jestli do něj jít nebo ne. Vždycky čekám skoro zázrak a nakonec celý počin končí za dvě hodiny lesklým obličejem. Tak nevím.. :D

    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já miluju yves rocher..hlavně ty mléka a sprcháče..

    OdpovědětVymazat
  8. štětce vypadají fajn :-) asi na nějaké mrknu :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!