středa 1. dubna 2015

Soutěž: den s Yves Rocher a blogerkou - UKONČENO

Abychom tady těch soutěží neměli málo, mám tu další, tentokrát trochu netradiční. To, že spolupracuji se značkou Yves Rocher, asi víte a mám pro Vás teď možnost zúčastnit se společně se mnou akce, která proběhne v dubnu. 16. dubna se bude konat v Botanické zahradě v Praze tisková konference u příležitosti zahájení projektu Sázejme pro planetu. Cílem je vysázet v ČR 100.000 stromů. A k tomu sázení přispějeme i my, protože potom bude následovat přesun na Kokořínsko, kde budeme sázet stromečky. Kromě vedení Yves Rocher z ČR i Francie budou na akci také jiné blogerky a známé osobnosti.

(foto jsem si vypůjčila od Nikči z Talk To My Moustache)

Jedna z Vás se tedy bude moci celého dne spolu se mnou zúčastnit, stačí mít toho 16. dubna volno (akce je naplánovaná od 9 do 15 hodin). Prosím, opravdu to zvažte, ať mi to pak ráno neodřeknete! Podmínky jsou tentokrát trochu víc kreativní:

1. Sledujte můj blog přes GFC, Instagram nebo Facebook.
2. Dejte like FB stránce Yves Rocher ČR.
3. Napište mi do komentáře pár slov o sobě, jaké máte zkušenosti se značkou YR a něco o vašem vztahu k přírodě.
4. Tentokrát mi radši napište i kontakt (můžete mail nějak "zakódovat", aby Vám nechodily spamy nebo napsat Vaše FB jméno), abych se s Vámi mohla rychleji spojit.

Soutěž potrvá do 9. dubna 2015 do půlnoci a vítězný komentář tentokrát vyberu já sama, podle toho, jak mě zaujme. EDIT: Stačilo prvních pár a brala bych Vás všechny :) proto je po ukončení zanonymizuju a dám vybrat příteli, který je vlastně spoluautorem blogu, všechny fotky jsou jeho a o moje blogování se zajímá a jeho úsudku důvěřuju. Subjektivní hodnocení je asi to nejhorší možné na vybírání, ale tentokrát to nechci nechat na random, když se mi budete v komentářích rozepisovat :) na vítězku navíc čeká i kosmetický balíček s produkty řady Sérum Végétal.

Tak držím palce a budu se moc těšit!

UPDATE: Tak přítele nakonec nejvíc zaujal komentář Zdenule, č. 4, kterou už jsem kontaktovala. Děkuji všem za účast a Zdence gratuluji!

9 komentářů:

  1. 16.dubna bych si zvládla udělat volno (doufám- musím utéct z psychiatrie, tak snad se mi to povede:-D - dobře no, absenci máme povolenou, tak to nebude také vzrůšo, když jsem tam jen dopoledne jako studentka a né pacientka ;)) já mám velmi kladný vztah k přírodě, jsem z malého města, prarodiče mám na dědině, takže do přírody to mám kousek. Ráda jezdím na kole, chodím se psem na procházky. Co se týče yr, tak do obchůdku se občas vypravím na nákupy a některé jejich výrobky mám opravdu ráda- třeba Opravné tělové mléko pro velmi suchou pokožku jsem si přímo zamilovala :).
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já chci vyhrát! :D Yves Rocher mám ráda už dlouho, několikrát jsem nakupovala zde v Česku nebo ve Francii, kde jsem navštívila i rodné místo této značky La Gacilly (a musím se tam někdy vrátit, protože je to kouzelní místo plné řemeslných dílniček, květina výborných kavárniček) :)
    No a o mně? Je mi 23 let, jsem trochu praštěná, emotivní a přírodu miluji, to je jasný. Není nic hezčího než večerní procházka během červnového večera s vůní akátů, takže pro sázení stromů jsem všemi dvaceti!
    mademoiselleeem@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já předem avizuju, že volno nemám, ale strašně se těším na report z celý akce, vypadá to perfektně a výherkyni předem závidím! Jak akci, tak společnost úžasný Natálky:)

    OdpovědětVymazat
  4. Taková štědrost, to se jen tak nepotká :-) Odebíráno, olajkováno. O sobě toho bohužel asi nenapíšu nic víc, co by sis už u mně nepřečetla (= jsem děsnej puntičkář a nesnáším ropnou a alkoholovou kosmetiku). Ale napadla mě jedna věc, kterou o mě moc lidí neví, a to je - bacha, skandální odhalení - že nesnáším nezdravé jídlo a děsně se ošklíbám třeba nad takovým tom v tuku plavacím knedlo-vepřo-zelo a s úděsem si představuji, jak by mi jeho konzumace ucpala mozkové cévy :-)
    Co se týče YR, tak mám ráda jejich dekorativku a vůně. Pečující kosmetice jsem ještě na chuť moc nepřišla. Ale rozhoupávám se k nákupu sprchového gelu(!!)
    No, a vztah k přírodě... můj vztah k přírodě je více než kladný, pokud mi zrovna za oknem nekvete bříza nebo když venku zrovna nechumelí (jako třeba dnes...) :-)

    OdpovědětVymazat
  5. 1. sledujem
    2. opatovne som po roku lajkla
    3. Som estet, umelecka dusa, nadsenec pre moderne technologie, buduci obyvatel skandinavie a prave prezivam svoje pistaciove obdobie, kedy ich musim jest kazdy vecer. V YR som uz asi rok nic nekupila, lebo ma irituje ich fejsbukove PR, predavacky a zelene puntiky. Prirodu mam rada.
    4. peackapples --> najdes na blogisku ^^

    OdpovědětVymazat
  6. to je škoda, že v ten termín nemůžu, Kokořín mám kousíček :(

    OdpovědětVymazat
  7. To je hezká soutěž! Pro dobro a zdraví lidstva :) Yves Rocher mám ráda, protože krásně voní, ráda si ho beru především na cestování (protože když se mi začne stýskat po domově, tak si k něčemu přivoním a hned je mi hej). Můj vztah k přírodě je velice vřelý, zrovna tuhle jsem četla článek o tom, jak v Číně dva muži (jeden slepý a jeden bez rukou) společně sází stromy, a dojalo mě to tak, až jsem hned běžela zasadit pecku od manga a avokáda, co jsem měla k snídani, protože každá kytička = kyslík a čistší vzduch. Taky si myslím, že bychom měli mít, v rámci zachování lidstva, sázení stromů povinné, tahle akce se mi líbí čím dál tím víc.

    Jinak, já jsem všude jako Primadonna Girl, včetně emailu: PrimadonnaGirl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduji jako Lady eS.
    Vztah k přírodě mám velmi kladný. Nejen, že se z vegetariánství snažím přejít na veganství, ale už dva roky používám pouze přírodní kosmetiku. Spousty výrobků si vařím doma sama. Když se jedná o bylinky, tak používám výhradně své, které každý rok pěstuji. Jinak se značkou YR nemám zatím žádné zkušenosti, ale hrozně mě láká ji vyzkoušet. Stromy bych rozhodně sázela. Hlavně také proto, kolik jich uhyne kolem silnice, které se v zimě solí a nebo, které kácí, aby se dementi, co jezdí rychle o ně nezabili.
    lady.eees@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojda,

    tak já a YR, moc zkušeností nemám, koupila jsem si několik mono stínů, dostala jsem balzám na rty, ale jinak jsem docela zelenáč...
    Můj vztah k přírodě je relativně dobrej, třídím odpad (a strašně mi vytáčí, když to někdo nedělá, jsem schopná se i pohádat, ptž třídit se prostě musí a hotovo! Viz. kolega z práce, ten prostě třídit NEBUDE, ptž se to prej stejně vozí vše na jednu skládku...), nadšeně používám LED žárovky =o) totiž prosvítím tak mnohem míň peněz a ještě je to ta ekológie...
    Jinak se snažím používat ekologický připravky na nádobí, praní, čištění (prostě Ecover) a ku podivu mi to i vyhovuje, příjemně to voní, tak proč ne =o)
    Poslední dobou jedu v DIY kosmetice, takže vlastně šetřím přírodu, co se obalů týče...

    A o mně? Ehm je mi čtvrt století, mám metr-vosumdesát-tři, tudíž jsem všude vidět, ať se mi to líbí nebo ne :-D mám ráda samozřejmě kosmetiku, auta a Nickleback <3
    a volno mám, neb kdybych náhodou vyhrála, tak na den pověsím dispečerské řemeslo na hřebík a můžu jít sázet stromečky =o)

    Anjelska@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!