středa 17. června 2015

3. VIP Nail Congress s modelazhnehtu.cz

Na konci května jsem měla možnost zúčastnit se zajímavé akce. Modelaznehtu.cz uspořádala pro své klientky setkání v krásném prostředí jihomoravských Čejkovic. Na tamním zámečku se sešlo přes 300 nehtových profesionálek společně se zástupci společnosti a také se zahraničními hosty z jednotlivých značek. Konala se řada odborných přednášek, představení novinek a trendů a praktických ukázek zdobení a modeláže. Ale i já se svými přírodními nehty jsem si tu našla svoje :) 


foto: Dominik Bouma

UpTo X laky jsou prostě k sežrání :)

Zajímavou informací je, že modelaznehtu.cz slaví letos 10 let na trhu. E-shop byl spuštěn 6. 6. 2005 a za těch 10 let se vypracoval na špičku v oboru. Momentálně nabízí přes 60 různých značek a z necelé tisícovky zákaznic v prvním roce existence je teď více než 18.000 nakupujících ročně. Ke kulatému výročí probíhá soutěž o auto a vlastně s ním i souvisí desetidenní laky UpTo X, o kterých jsem vám už psala nedávno a jejichž nabídka se rozšířila o sedm nových růžových a fialových odstínů.

chcete ho? :)



Mám hrozně ráda značku China Glaze, protože jejich kolekce, odstíny i názvy, jsou prostě kouzelné. Taky jsem si mohla naživo prohlédnout všechny odstíny jejich desetidenního laku Everglaze nebo gel-lakového systému Geláze. Vybrat si jeden odstín je nemožné, všechny vypadají úžasně. Také jsem měla možnost nahlédnout, co China Glaze chystá za nové kolekce, můžu vám prozradit, že na léto to bude úžasná neonková Electric Nights (a některé svítí ve tmě!) a taky kolekce Desert Escape.

aktuální limitka Road Trip, č. 7 Boho Blues mám


Představena byla také novinka od CND pro slabé a lámavé nehty, RescueRXx. Tahle nová péče obsahuje keratinové proteiny a jojobový olej a při každodenním používání (na odlakované nehty jakoby "nalakujete" a jemně vmasírujete) působí proti třepení a lámání nehtů a bílým skvrnkám. Já ho používám nepravidelně, protože nikdy dlouho nevydržím bez laku, nehty jsou ale i tak viditelně zpevněné. Navíc úžasně sladce voní!


Pokud používáte Shellac, tak je k němu nový top coat, který je pevnější, lesklejší a lak s ním jde rychleji sundat.



Nepřestávám ochat nad péčí značky Cuccio. Mají všechno neskutečně voňavé, jednoduché krásné obaly, produkty pro ruce i nohy... Zatím mám od nich jen tužku na kůžičky, takové máslíčko, která je super, snad ji někdy zrecenzuji se svým tempem :D


Cuccio pexeso
foto: Dominik Bouma

Rozhodně ale nemohla chybět zábava! Hned první večer jsme byli na prohlídce Templářských sklepů, kde jsme měli i ochutnávku výborných vín, druhý den odpoledne probíhaly soutěže s jednotlivými značkami a partnery Modeláže a večer byla zábava, kterou moderovali Eva Decastelo a Lukáš Langmajer, zazpívala nám hvězda muzikálu Fantom opery Monika Sommerová a nechyběla ani cimbálovka a diskotéka. Před odjezdem jsme ještě navštívili výrobnu čajů firmy Sonnentor, kterou sice znám a kupuju, ale nevěděla jsem, že jejich čajová továrna je právě v Čejkovicích. Bylo to tam všechno neskutečně voňavé a krásné a moje útrata v obchůdku nebyla malá :D

foto: Dominik Bouma

jak se rodí čajíčky Sonnentor

Je to vlastně poprvé, co jsem byla na jižní Moravě (pokud nepočítám Brno a okolí) a musím říct, že mě to tam okouzlilo. Úžasná atmosféra vinařských vesniček, dobré víno a jídlo, krásné počasí... no, nebyla jsem tam doufám naposledy!

babinec :)
foto: Dominik Bouma

blogerský bonus s Nikol na závěr - sestry v triku :D

 Velice děkuji týmu modelaznehtu.cz za pozvání a krásnou akci!

5 komentářů:

  1. Příště mě prosím přibalte do kufru! :-) China glaze mám taky moc ráda a je pravda, že vybrat si jen jeden odstín je docela fuška :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní report a jistě i parádní akce! Musím se ale přiznat, že by se mi skoro víc než laky líbily čaje a bylinky v obchůdku Sonnentoru. :-D Ještě že mají svou pobočku i v Brně, budu se tam zase brzy muset vypravit. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Poprvé na Jižní Moravě? Šlapanice s Brnem ti byly málo? ;D

    OdpovědětVymazat
  4. jejda, to RescueRXx musim skusit :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!