neděle 21. června 2015

Essence event: představení jarních novinek

Jaro bylo na blogoakce hodně bohaté a na závěr přišla jedna z těch nejlepších. Díky spolupráci se společností Mark Distri, která na český trh distribuuje značky jako Sebamed, Tetesept, Ecotools, Catrice a nebo právě Essence a také provozuje e-shop kupkosmetiku.cz, jsem se dostala na představení jarních novinek a nových laků na nehty značky Essence


Akce se konala v příjemném prostředí vinohradské kavárny Sweet Rock Café a byla do detailů dotažená. Při příchodu jsem dostala propisku a notýsek s personalizovanou cedulkou do tomboly (každá jsme měly takovou postavičku, která se nám co nejvíce podobala!), na místě na mě čekal balíček nacpaný novinkami, další novinky byly spolu s tulipány na stolech, na křeslech byly Essence polštářky...



Občerstvení bylo vynikající, jak slané, tak sladké (cupcaky jsou prostě číslo jedna všech akcí), na pití jsme si mohly dát nealko, alko nebo zmrzlinové koktejly. A hlavně jsme se sešly v super sestavě, už jste určitě tenhle report četly u víc holek, takže víte, kdo tam byl. Skvěle jsme si pokecaly, atmosféra byla příjemná a uvolněná, do toho fajn kosmetika - co víc si přát? :)



Nejdřív proběhla krátká prezentace značky a novinek, které se objevily v jarním updatu - je to hlavně nude řada (oční stíny, rtěnky, laky), několik nových řasenek nebo pěkné produkty na obočí. Co se týče značky, tak mě potěšilo, že Essence nikdy své výrobky netestovala na zvířatech. Jeden z důvodů, proč drží ceny nízko, jsou nízké náklady na reklamu - ve všech vizuálech vystupuje jenom kreslená maskotka značky, Cosma, která má spousty podob. Nejdražším produktem je tak brow box, který stojí 180 Kč.


Hlavním tématem byl ale nový systém laků na nehty. Původní řada Colour&Go už z našich drogérií zmizela a nahradila ji The gel nail. Laky jdou samozřejmě použít i samostatně, ale v kombinaci s base a topem z téže řady slibují až o 60 % delší výdrž a skvělý lesk. Navíc nepotřebujete žádnou lampu a odstranit jdou klasickým odlakovačem. K dostání jsou ve 46 odstínech a doporučená cena je 45 Kč, base a top stojí 75 Kč. Musím říct, že s Essence laky jsem měla vždycky nejlepší zkušenost a tyhle vypadají ještě líp. Mám na testování dva odstíny, base i top, tak se těšte :)

a kdyby nám nestačilo všechny to jídlo, tak přišel i úžasný dort!

Kromě toho je v nehtové nabídce i několik nových efektových laků, pastelové laky, matný topcoat, olejíček na nehty (ta oranžová dóza na první fotce) nebo ombré topcoat. Ukazovaly jsme si taky limitky, které nás čekají, na léto je to námořnická Nauti Girl, která by měla být v Rossmanech v průběhu června, a barevná Arriba.


to je... hodně kosmetiky :D

Na závěr ještě proběhla tombola, z které jsem si odnesla kompletní loňskou vánoční limitku Come to Town, a aby toho nebylo málo, tak jsme při odchodu dostaly tašku plnou dalších značek ze sortimentu Mark Distri! A protože se chci podělit i s vámi, mám tu takovou mini soutěž s klasickými pravidly:

1. Sledujte mě přes GFC/Facebook/Instagram/nově i Bloglovin' (všechny odkazy najdete vpravo).
2. Napište mi do komentáře, jestli už jste zkoušely nové laky Essence, který jejich výrobek máte rády, jak se vám tenhle článek líbí nebo co z té kupy věcí, co jsem dostala, vás nejvíc zaujalo.
3. E-mail nepište! Výherkyně se mi pak ozve sama, spamy přece nechcete.
4. Můžete být z ČR i SR.

Soutěž potrvá do 30. 6. 2015, výherkyni vybere random a já pak vyberu nějaký pěkný balíček z toho, co jsem dostala (a ještě nezkoušela, samozřejmě), třeba i podle toho, co mi napíšete do komentáře :) držím palce a prosím, čtěte pravidla opravdu pozorně, zas tak náročná nejsou ;) komentovat ale samozřejmě můžete i mimo soutěž!


Velice děkuji Martině z Mark Distri za pozvání a zorganizování tak příjemného odpoledne a za všechny kosmetické dárečky!

41 komentářů:

  1. Nový laky jsem už zkoušela, dva odstíny, a vypadají o nco líp, než ty předešlý, ale výdrž taky nic moc, aspoň u mě ne. Brousím si zuby na tu paletku na úpravu obočí, protože vypadá fakt krásně. A vlastně jsem zkoušela ještě ten gel na obočí a ten je na drogerku fakt super!

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji přes GFC
    Nové laky jsem už zkoušela, doma mám dokonce 3, a nemůžu si je vynachválit, jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  3. FB: Terka Černá, Bloglovin: cterezka
    Laky jsem nezkoušela a zaujaly mě ty pleťové krémy. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nové laky jsem ještě nezkoušela, ale hodně mě láká ten top coat. Dlouho jsem používala ten Better than gel nails a několikrát jsem četla, že tenhle je ještě lepší. Tak ho určitě vyzkouším :)
    GFC: Niki
    email: nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty nové laky už jsem zkoušela, ale mně na nehtech drží pouze klasický zapékací gellak. Od Essence mám ráda rozjasňovače, ale lákají mě i gel na obočí, řasenky, čističe na pleť a chválu jsem slyšela na pěnový make-up.

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji :-) Nové laky jsem ještě nezkoušela. Od Essence mi nejvíc vyhovují asi tužky na oči (vysouvací) a konturky na rty.
    Článek o téhle akci jsem četla už u vícero blogerek a musela to být fakt pecka. Vše vyladěné do posledního detailu :-)
    Z věcí, které jsi dostala, by se mi nejvíc hodil Blistex. Mám teď rty v katastrofálním stravu a musím říct, že na základě vyzkoušení několika vzorečků jsem rozhodnutá koupit si plné balení. Je skvělý. Líbí se mi i laky.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty nové laky jsem ještě nezkoušela, vypadají zajímavě, z nových produktů se mi strašně líbí ta sada na obočí :-) od Essence mám ráda řasenky a určitě by mě zajímaly produkty na čištění pleti :-)

    U všech blogerek, u kterých jsem o této akci četla, jsem viděla samou chválu, takže to opravdu musela být skvělá akce :-)

    Sleduji přes GFC jako Dagmar Horáková

    OdpovědětVymazat
  8. 1. Sleduji Tě přes Bloglovin a Fb jako Baruš Lisníková
    2. Nové laky Essence jsem ještě nezkoušela, lae mám v plánu si pořídit nějaký zářivý na léto :) a z jejich výrobků mám ráda hlavně limitky, třeba nedávno jsem si pořídila paletku očních stínů z Mountain Calling a nemůžu si ji vynachválit :) a z hromady věcí, kterou jsi dostala, mě nejvíce zaujal set na obočí, který mám v plánu zkusit, rtěnky, z nichž mám doma jednu rudou a je skvělá no a taky jsem zahlédla štětec Eco Tools a ty si taky nemůžu vynachválit, jelikož mám doma sadu takových menších štětců a používám je denodenně a jsou skvělé i na cestování, protože zaberou minimum místa :)
    3. Zirafka.Bara123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji jako Primadonna Girl všude, kde to jde :)
    Gelové laky jsem ještě nezkoušela, nějak jsem se k nim ještě nedostala. Zatím mám jen ty z minulých kolekcí (některé už stoleté :D). Potěšila mě ta zpráva o netestování na zvířatech a důvod, proč je kosmetika cenově přijatelné (nenapadlo mě, kolik musí stát reklama s modelkami). Ten obrázek/vizitka je skvělý, to by mě taky potěšilo! :) Jinak, ten balíček vypadá úžasně, brala bych všechno :D Zajímalo by mě, jestli si bloggerky po těhle akcích (nebo když jim přijdou testovací balíčky) rozloží kosmetiku po zemi a pak se v ní rochní jak Kačer Skrblík v dolarech, protože to bych dělala já :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já spíš přemýšlím, kam ji nacpat, poslední dobou mi všechny prostory přetékají :D

      Vymazat
  10. Sleduji tě přes GFC, FB: jako Niki Majtánová. Staré laky od Essence jsem měla hodně ráda, ale ty jejich nové jsem nezkoušela. Ale prý jsou fajn....
    Mám ráda jejich limitky, třeba limitka Good Girl Gone Bad, byla pěkná, rtěnky úžasné, ale i stálou kolekci . Jejich produkty mám celkově ráda, i když má sem tam nějaký produkt mouchy, tak tomu prominu.Nejvíce mě s aktuální kolekce zaujal set na obočí, mycí gely a krém, a jejich rtěnky miluji. o Těch byhc mohla básnit. :) A za tolik kosmetiky co jsi dostala ty bych byla asi bez sebe :)

    OdpovědětVymazat
  11. já jsem od essence ještě nikdy nic nezkoušela, takže ani nemůžu napsat svůj oblíbený výrobek ;) Akce to musel být skvělá, hned bych se také zúčastnila a překvapuje mě to množství dárků, byli štědří :) a strašně se mi líbí ten dort (pokud je to dort :-D). Z dárečků mě zaujaly výrobky od tetesept a sebamed, pak krémík na ruce od amai a olejíček na nehty s paletkou na obočí od essence a spousta dalších :-D
    Hezký den! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, sleduji přes GFC jako lenushenka a na FB jako El Jaskova.
    Nové laky jsem ještě nezkoušela, ale lákají mě! Od Essence mám nejradši rozjasňovače a docela jsem spokojená i s jejich řasenkou.
    Pěkný týden, Lenka

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, nádherná akce. Mám ráda, když jsou věci dotažené do nejmenšího detailu a tohle mě tedy velmi mile překvapilo. S novými ani původními laky zkušenost nemám, nehty si kvůli práci moc často nelakuji, ale zauvažuji nad nimi před dovolenou. Jinak, sleduji tě přes FB jako Leona Dobiášová.

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hezké fotky, akce musela být supr :). Laky jsem ještě nezkoušela. Nejvíc mě láká gel a paletka na úpravu obočí, určitě ozkouším :). Sleduji přes GFC. Krásný den! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Laky jsem zatím nezkoušela, takže bych to ráda do budoucna změnila :-) Jinak se mi taky moc líbí paletka na obočí, takový produkt je občas problém sehnat, takže za mě super!

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám ráda ty jejich nude laky na nehty, které super drží! Jinak z dárečků mě zaujal štětec Ecotools - vyplatí se do nich investovat? koukala jsem se, že vyrábí i takový super hustý na bronzer...
    gfc: Péťa K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. upřímně řečeno, já z něj až tak nadšená nejsem, protože je takový plochý a mi tenhle tvar na tvářenku nevyhovuje. ale co jsem se bavila s jinýma holkama, co ho dostaly, tak ty jsou spokojené. ten na bronzer vypadá moc pěkně, přesně takový bych já měla na tu tvářenku :)

      Vymazat
  17. sleduju na bloglovin' :)
    ...nové laky jsem ještě nezkoušela, pořád čekám, až budou konečně v akci, ať testnu víc odstínů najednou. Od essence používám hlavně laky (teď hlavně ty třpytkaté, puntíkaté a tak :D), moje stálice je pak dlouhotrvající tužka na oči a gelové linky v tužce, to kupuju pořád dokola. Jo dneska jsem si koupila krémovou tvářenku, tak jsem zvědavá, jaká bude. :)

    OdpovědětVymazat
  18. GFC a FB: Veronika Pospíchalová
    Mě se nejvíc líbí set na obočí, už jsem ho někde viděla, vypadá použitelně a má krásný obal. Na nové laky Essence jsem ještě nekoukala, třeba se k nim brzy dostanu. Ale z oblíbených výrobků to budou asi krémy na ruce, příjemně voní.

    OdpovědětVymazat
  19. Mými nejoblíbenějšími výrobky od essence jsou rtěnky! Miluji jak ty výrazné, tak ty přirozené. Moc mě od nich lákají věci na obočí např. barevný gel či pudry na obočí. Laky jsem ještě nezkoušela, ale bohužel ta stará verze mi vůbec neseděla, tak že doufám, že tyto budou lepší.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, já laky nezkoušela, protože see mi nehty nějak letos zhoršily, tak jim dávám odpočinek a téměř nelakuju. Ale co mě hned zaujalo byly produkty na obočí. Už jsem někde na jiném blogu viděla tu paletku i ten brow gel nebo co to je a bylo to chváleno, tak ten bych ráda vyzkoušela.
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  21. Ty jejich nové laky jsou opravdu super,na rozdíl od těch předchozích...Mají krásné barvy a dobře se s nimi pracuje, už mám dva odstíny:)

    OdpovědětVymazat
  22. Ty blaho, takových darecku,to je něco :) to je jako druhé vánoce :D ja mám zatím vyzkoušeny jen tmavě červený lak a teda i samotný mi vydrží dlouho,před pár dny jsem obdivovala další odstíny,tak asi ještě nějaký výběru :D

    OdpovědětVymazat
  23. GFC i IG :-)
    Od Essence mám asi nejraději právě laky :-) Mám i gel a krém na obličej, ale nevím nevím jestli je to pro mě pravé ořechové... Sehnala jsem včera ještě z edice Come To Town tu červenohnědou tužku na oči a vypadá krásně - ty ostatní taky nevypadají špatně ;-)

    OdpovědětVymazat
  24. Sleduji přes GFC, na FB i Insta.. :-)
    Nové laky jsem ještě nezkoušela a vlastně ani pořádně neprohlížela.. Ale mám moc ráda jejich longlasting rtěnky. To je podle mě jejich top výrobek.

    OdpovědětVymazat
  25. GFC (Anna Bezuchová), IG
    Nové laky mám :) a mám jich několik :) nevím proč, ale doma mám i laky za 200,- a nejsou zdaleka tak dobré jako od essence :/ nevydrží celý den, natož 2 dny. A všechny laky od essence mi vydrží aspon 3 dny, takže super :D :)

    OdpovědětVymazat
  26. Laky jsem zkoušela a docela se mi oprýskávaly špičky nehtů, jinak jsou ty nové gelové super, hlavně se s nimi krásně pracuje a rychle schnou! A teď jsem si koupila za dvacku ve výprodeji i jeden starý, tak jsem zvědavá na porovnání:)) A doufám, že jsi nezkoušela Lirene tonikum, How to make brows wow! a Lash princess, protože to bych chtěla jáááá! :P :D (Jo, a kdybych vyhrála, tak prosííím, hlavně nic nude, nesnáším nevýrazné barvy.) (Jo, vymrčuju si.) (Ne, nezaslouším si vyhrát, už jenom za to, jak vymejšlím.) (Ale tak co.) (Drzá musím být.) (Ale Blistex je nude a líbí se mi, tak mi ho tam můžeš přibalit :D :D :D)

    OdpovědětVymazat
  27. Nove Laky jsem nezkousela, od essence mam nejradeji prave jejich laky a libi se mi jejich rtenky a lesky na rty
    gfc ervulenka

    OdpovědětVymazat
  28. Sleduju všude kromě Instagramu, ten nevedu :)
    Z nové kolekce laků mám červený v odstínu Do you speak love, a patří mezi moje nejoblíbenější, nádherná barva a dlouho drží :). Dál mám ráda dlouhotrvající rtěnky (hlavně z nude kolekce Come naturally), tvářenky a štětečky na obočí/linky a stíny. Ráda bych vyzkoušela pěnový make up, stíny z nude kolekce a stíny nebo gel Make me brow :)

    OdpovědětVymazat
  29. Zajímavý článek a moc pěkná soutěž :)
    GFC: Black Marauder88
    FB: Lucie Míková
    Od Essence mám nejradši lesky na rty XXXL shine, oční stíny a laky na nehty Colour a go. Nové laky jsem zatím nezkoušela. Z kupy věcí mi nejvíce líbí: paletka na úpravu obočí, řasenka Lash Princes a lesky na rty :)

    OdpovědětVymazat
  30. GFC jako Ella88
    Lak z nové kolekcy mám doma jeden a jsem s ním moc spokojená, takže si asi pořídím další. Nejvíce mě asi zaujala řasenka a rtěnky, protože ani jedno jsem od Essence nezkoušela :). Já od nich mám nejradši právě laky, ale taky stíny, které mají vždycky krásné barvičky a podle mě jsou i dobře pigmentované, ačkoliv většina lidí tvrdí přesný opak :D

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoooj, já nové laky zkoušela a nedrží mi žádný laky, ani OPI, prostě druhý den mám po srandě. Ty nový Essence mi nedrží bohužel taky. Odstíny moc hezký, hlavně ta matná kobaltová je nádherná.
    Jinak mám ráda klasiku jejich linky ve fixu, mám doma xté balení a jsou prostě boží.

    Z kupy mi zaujal štětec Ecotools, sada má obočí a Tetesept do koupele :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj :) sleduju tady i na FB. Laky od Essence mám taky ráda, tyhle gelový asi ještě víc, jsou super, krásně krejou, schnou a mají moc pěkný barvy :) Ještě chci vyzkoušet ten top a base, prý jsou fakt skvělý, tak by mi třeba mohly nehtíky i nějakej den vydržet :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky, sleduji přes FB. Laky od Essence jsem ještě nezkoušela, ale jejich Top Coat se povedl. Od Essence mám nejraději jejich rtěnky, za málo peněz hooodně muziky :-) Z tvé nadílky se mi líbí štětec od Ecotools a věci od značky Tetesept. Měj se krásně, Karolína Švandová

    OdpovědětVymazat
  34. Gel laky jsem vyzkoušela pouze z Avonu a nemůžu zase říct, že by mě nadchnul. Ale v několika článcích jsem o těch od Essence slyšela a ty teda zle vůbec nevypadají. Hlavně se mi líbí jejich odstíny. A z tvé sady ti nejvíce závidím set na obočí a čtyři rtěnky od Essence. :)

    GFC: Mycakestyle1

    OdpovědětVymazat
  35. Žádné nové laky od Essence jsem upřímně nezkoušela, ale mám ráda ty jejich pečující. A nejvíc mě asi kdysi zaujal lak na rychlé vytvrzení, to jsem opravdu nemohla uvěřit, že do minuty byl lak tvrdý jak skála! Jinak Essence mám ráda obecně, rozhodně nedokážu říct, kterej výrobek je můj top :) Docela jsem propadla jejich rtěnkám, zbožňovala jsem jejich malé sady pilníčku v krabičce a moc mi vyhovbuje jejich sada na obočí. A můj asi první úlovek před mnoha mnoha lety byl myslím korektor :))
    A co mě nejvíc zaujalo? Uh...asi štětec a ten lak ve starorůžovém odstínu, pokud fotka neklame. Ale je to asi jako říct, který kotě je z plnýho košíku koťat to nejlepší :D
    gfc: Lenka Jálová / fb: Iam Tristan / insta: velvet:_glitter

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, moc gratuluju k vyhrání té limitky. Ten kit na obočí i štětec od Ecotools musí být super, ale mně se nejvíc líbí právě ten třpytivý pudr z té vánoční kolekce. Takovéhle články se mi vždycky moc líbí, protože mi připadají nejen osobní, ale ještě i ukazují zákoutí eventů, na které bych se sama nedostala. Laky od Essence mám moc ráda a nové složení už jsem zkoušela také. Musím ale říct, že nejpovedenější lahvičky na laky byly pro mě ty první, co si od Essence pamatuji. Stály méně a bylo v nich menší množství, což je pro mě ideální kombinace. Co od Essence opravu miluji jsou jejich produkty na rty, třeba takové ty rtěnky v černých obalech jsou naprosto dokonalé. A tvářenky mi připadají taky skvělé (ty jsem měla vždy jen z limitek). Měj se krásně:))

    OdpovědětVymazat
  37. Sleduji přes Instagram jako miskrej :) Od Essence naprosto miluji řasenku Lash Princess, jejich tužky na oči a laky (i ten top coat je super). Ty nové už jsem zkoušela, mám zatím jen ten bílý, ale nezůstane jen u něj, protože je to fakt paráda. Vůbec mě Essence kdysi velmi mile překvapila, jsem ji měla za takovou levnou kosmetiku pro mladší slečny a ono vůbec :) Takovou akci (v dobrém) závidím, muselo být bezva :) Mě nejvíc zaujaly stíny, ty od nich nemám žádné, takže to bych ráda zkusila. A pro mě jakožto rtěnko a lakofila všecko v tomhle stylu :)

    OdpovědětVymazat
  38. Laky jsem nezkoušela ale kolegyně v práci na ne nedá dopustit...já mám ráda Lash Princess řasenku :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!