pondělí 1. června 2015

Letní novinky od Yves Rocher

Nedávno jsem se spolu s dalšími blogerkami zúčastnila představení novinek, které si pro nás na léto přichystali v Yves Rocher. V prodeji by měly být od dnešního dne, takže je nejvyšší čas vám je ukázat!

"klasické" laky jsou s tmavým víčkem

Jednak na trh přichází úplně nová řada laků na nehty a nehtové péče. Celkem je k dostání 40 krásných odstínů, 31 klasických laků a 9 s aktuálně hodně populárním gelovým efektem a ještě větší výdrží. Laky mají inovované obaly, které se mi moc líbí, a taky hodně pohodlný štěteček, který krásně vezme celý nehet jedním tahem. Obsahují pryskyřici elemi, která dodává laku vysoký lesk.



Stačí relativně dobře jedna vrstva, ale samozřejmě je vždycky lepší dávat dvě. Zatím jsem zkoušela jen jeden (gelový) a hodně mě překvapila výdrž, měla jsem ho asi 5 dní. Velké plus mají laky za to, že jsou 5-free, tedy bez ftalátů, formaldehydu, kafru a toluenu. Objem laku je 5 ml a stojí 99 Kč, respektive 139 Kč ty gelové, ale ze začátku budou v akci za zaváděcí cenu 79 Kč (pokud máte pohlednici, co chodí do schránky).

laky s gelovým efektem mají stříbrné víčko


Ale manikúra není jen o lacích, takže novinky doplňuje i pečující řada. V té najdete dva base coaty, dva top coaty, olejíček na nehty, peeling na kůžičky, odlakovač s houbičkou (strčíte dovnitř prst a zatočíte, šikovná věcička), krycí lak s kouřovým efektem (mám na testování, uvidíte ho v akci), urychlovač zasychání laku a dva laky na decentní lakování, takové pastelové, ideální na francii. Ceny péče se pohybují od 145 do 199 Kč, až budou věci na e-shopu, dám vám sem odkazy.

peeling na okolí nehtů, 5 ml za 199 Kč


Druhou letní novinkou jsou dvě limitované vůně v řadě Plaisirs Nature: citrón a bazalka a jablko a badyán. Obě jsou úžasné, šťavnaté, ideální na léto, ale víc mě oslovila ta jablečná. Líbí se mi to zajímavé doplnění kořením a bylinkami, jinak by byly takové nudné, ale tohle je oživí. V obou řadách najdete sprchový gel (400 ml za 119 Kč, 50 ml za 49 Kč), peelingový sprchový gel (200 ml za 99 Kč) a osvěžující tělový sprej (50 ml za 229 Kč).


Na akci jsme se taky seznámily se rtěnkami, které už jsou v prodeji delší dobu, ale pro pořádek vám je sem dám taky. Jsou to hydratační rtěnky v tužce, k dostání je celkem 6 odstínů. Tři jsou výraznější, tři takové hodně decentní, spíš na mě působily jako lesky. Pastelka stojí 195 Kč.


Tahle várka novinek mě hodně zaujala, hlavně barvy laků doporučuju obhlídnout. K dostání jsou od 1. června v obchodech i na e-shopu.
Zaujalo vás něco z nové letní nabídky Yves Rocher?

můj testovací výběr :D

Děkuji Lucce z PR Yves Rocher za pozvání na akci a za novinky k testování!

11 komentářů:

  1. Sakryš, rose dahlia vypadá fakt hezky... možná si ho tam s tím šampónem vezmu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Docela se mi líbí laky, minimálně jeden nejspíš vyzkouším (pokud teda budu schopná si vybrat odstín...:D) a oňuchám ty kořeno-ovocné vůně, protože zní moc hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja se urco mrknu na ty pastelky a ocicham limitku, ale bojim se, ze to nebudou vune uplne pro me.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno to vypadá krásně, určitě bych si vybrala :) Hlavně ty laky <3

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že skoupím všechno z té limitky citron a bazalka, to je přesně moje letní kombinace. :-) Už se těším, až si to půjdu do obchodu očichat! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Už mi přišel domů kupon, chystám se to omrknout a očuchat. Určitě mě zajímají laky a ta limitka sprcháčů. Spíš teda ten citron, ale uvidím, moc si neumím předtavit, jak to voní.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímají mě ty laky. Tento týden vyrazím na lov. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Od značky mám nejraději asi sprcháče. Miluji jejich kávový, protože tak dokonalou vůni kávy jsem snad u jiného necítila. :)
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  9. ze by som po roku nieco kupila v Rocheri? :D tie gelove laky ma rozhodne zaujali ^^

    OdpovědětVymazat
  10. Mě zaujala jednoznačně ta řada s citrónem a bazalkou a pastelky taky, hlavně něžná Parfait rose clair :)

    OdpovědětVymazat
  11. Odstíny laků jsou krásný, měla bych problém si vybrat jeden :D
    Chystám se do YR, takže novinek určitě okoukám :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!