čtvrtek 2. července 2015

Avon: cukrový peeling Planet Spa

Jsem fakt nejhorší blogerka, protože tenhle peeling Planet Spa jsem dostala ve vánočním (!!!) balíčku od Avonu. Sice jsem si ho vyzvedla až nějak v půlce ledna, ale i tak... Každopádně peeling jsem teď nedávno dodělala a samozřejmě nastala klasická situace - v katalogu už není :D


Obaly řady Planet Spa se mi hrozně líbí, barva vždycky vystihuje některou ze složek, tahle varianta Indulgent je s bambuckým máslem a hnědým cukrem. Je to klasická tuba s trošku hůř otvíratelným víčkem, bylo fakt potřeba zabrat při otvírání i zavírání, ale tak to může být kus od kusu, aspoň do něj na kraji vany nenateklo, jako se to děje u Dermacol sprcháčů. Vůně odpovídá složení, lehce sladká, cukrová. 


Konzistence je po rozetření krásně krémová, cukr v tom není úplně hrubý, ale jakoby lehce rozpuštěný a navíc jsou v tom ještě nějaká zrníčka (z vlašských ořechů dle složení). Na kůži dělá takový krémový povlak a hrozně mě ho kvůli tomu bavilo používat, bylo to příjemné a takové "rozmalující". Drbací schopnosti jsou velmi dobré, kůži hezky vyčistí a vyhladí, ale zároveň nedráždí nebo nevysušuje, nebyla jsem po tom napnutá nebo červená.

bambucké máslo se bohužel krčí až na konci...

Jak už jsem psala v úvodu, v katalogu tahle řada už vůbec v nabídce není, ale pokud vás peeling zaujal, jde sehnat na parfums.cz za celkem příjemných 115 Kč za 200 ml. Takže pokud máte rády cukrové peelingy, které jsou ale zároveň jemné a krémové, můžu doporučit.


Děkuji Avonu za poskytnutí výrobku k recenzi.

11 komentářů:

  1. Ne, nejseš nejhorší. Myslím, že má tyhle zapomenuté produkty doma každá blogerka :-) Osobně píšu třeba u weleďáckých tělových mlék že recenze bude při každém spotřebovánu... a je? No jasný, že není...
    Jinak obal vypadá hezky, produkt taky... ale to složení :-/ Zrovna peeling se dá udělat levně i v přírodnější verzi, tak nechápu, proč se toho nechytí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, dneska vlastně taky, tak uvidíš, třeba do příštího spotřebována bude! :D

      Vymazat
  2. S recenzema to mám stejně :D Vždy se snažím, aby recenze byla vyvešená ještě před spotřebovánem, ve kterém se produkt objeví.. ale v posledních měsících mi to obzvlášť nejde.. takže musím jen dohánět resty..:D
    Peeling vypadá fajn. Já v podstatě nemám s žádným takovým zkušenosti, ale nedávno jsem dostala své první kousky, tak jsem na ně moc zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já zas tak moc taky nepeelinguju, hlavně v létě mám takovou paranoidní představu, že si tím oškrábu opálení :D ale jednou za čas si ho dopřeju, je to příjemné

      Vymazat
  3. Já mám vždycky pocit, že podobné peelingy nemají moc velký efekt (alespon na mně). Já používám už několik měsíců přírodní kávový peeling, a nedá se vůbec srovnat s těmi "klasickými". Rozdíl je tam vážně veliký :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. můj úplný favorit je solný s olejem od Saloos, taky na něj bude během léta recenze, ale ten už je teda hrubší, tenhle byl fakt jemný, ale zároveň to bylo pořád poznat. ale asi i záleží na kůži, já mám normální a netrpím na suchá místa atd.
      ten kávový myslíš Ceano nebo nějaký jiný?

      Vymazat
    2. Ten Salooos....ten je! Dik za pripomenuti, po dovolene si koupim ten cokoladovy.

      Vymazat
  4. Cukrové peelingy mám ráda. Ted zkouším solný a taky vůbec není špatný. Vlastně nemám ráda jen hodně jemné peelingy. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Výrobky planet spa suu dobre,no to zlozenie celkovo pri avone nic moc :/ objednavam z tade hlavne telove spreje a kremy na ruky)
    Cosmetics addiction

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud tě to uklidní, já ho mám stále schovaný v zásobách a plánuji ho používat až v zimních měsících, takže budu mít recenzi ještě pár měsíců po tobě. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Peelingy na mě nikdy nijak moc nefungovaly, takže už je ani nezkouším :D ale tento mal moc hezký obal :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!