středa 8. července 2015

Yves Rocher: sprchový peeling s vůní léta

Konečně je tady pořádné letní počasí (snad nebude ochlazení trvat dlouho) a taky doba dovolených. Ať už jste někde v exotice u moře nebo poznáváte krásy domoviny jako teď já, tenhle sprchový peeling Plaisirs Nature s vůní citrónu a bazalky z letní limitované nabídky Yves Rocher dodá vašemu sprchování tu správnou letní vůni.


Obal je celkem pevná tuba, prasknutí v kufru se nebojím. Líbí se mi design, postupem času by se měly do podobného přebalit všechny výrobky z řady Plaisirs Nature. Už na první pohled vypadá sprcháč šťavnatě a letně, tenhle obal opravdu umí prodat! Vůně je jednoduše skvělá. Většinou citrusové moc nevyhledávám, ale tady je parádně doplněná tou bazalkou, která je opravdu dost cítit, a tvoří spolu perfektní letní mix. Doporučuju jít očichat!


Konzistence je tekutější gel, ve kterém plavou drobná zrníčka meruňkových jader a kokosu. Jsou opravdu jemná, žádné masivní odrbání nečekejte, gel spíš tak jemně promasíruje, na pořádný peeling beru samozřejmě ty solné nebo cukrové. Ale myje se s ním příjemně a voňavě.


Výtka každopádně putuje za složení, které by až tak zlé nebylo, ale nechápu, proč YR skoro do všeho dává BHT, což je antioxidant, jehož vlastnosti nejsou zrovna příjemné a snažím se mu co nejvíc vyhýbat. Bylo by fajn zkusit najít nějakou alternativu. Lidi hodně slyší na "bez parabenů, bez silikonů", ale na zbytek už bohužel nehledí...


Pokud vás tenhle peelingový sprcháč zaujal, seženete ho v kamenných prodejnách nebo na e-shopu za 99 Kč za 200 ml. Kromě něj je v řadě taky sprcháč klasický v cestovní a velké verzi a osvěžující tělový sprej. Druhou letní vůní je jablko a badyán, které voní taky úžasně, kořeněně, nevěděla jsem, který zkusit, ale nakonec teda citrón zvítězil :) celou letní nabídku najdete tady.


Děkuji PR Yves Rocher za poskytnutí produktu k recenzi.

11 komentářů:

  1. Sakra... nemít v zásobě asi 15 sprcháčů, dost pravděpodobně bych po něm sáhla, protože bazalku můžu v jakékoli podobě :-) Nutno ocenit, že YR začíná nahrazovat SLS šetrnějším ALS (i když pořád zůstávají malí fujtajblíci jako BHT, EDTA a barviva).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za to chválím, i když mi SLS neplechu nedělá, tak snad časem doladí i ten zbytek :)

      Vymazat
  2. Do YR se teď chystám, takže díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tento produkt se mi moc líbí, ostatně plánuji navštívit krámeček YR. :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Od Yves Rocher jsem zkoušela jen micelárku, která byla fajn. :) Tento produkt vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám od nich hodně věcí ze spolupráce i mnou nakoupených, mám tuhle značku opravdu ráda. ale zrovna micelárku jsem měla jen jednu (myslím Hydra Vegetal) a ta byla teda příšerná, neodlíčila, jen rozšmudlala :(

      Vymazat
  5. Já jsem měla ten jejich peeling, ale ještě myslím ze zimní edice a byl hrozně fajn :). Klidně bych si nějaký koupila znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to doporučuju omrknout oba tyhle letní, protože ty vůně se jim povedly moc!

      Vymazat
  6. Mne to moc lakalo, bohuzel mi nevonel :-( jak Jar :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty citrusové věci "voní" dost často jako Jar, ale u tohohle mi to právě nepřišlo, já v tom cítím hlavně tu bazalku!

      Vymazat
  7. Zaujala mě kombinace citronu a bazalky. Až půjdu kolem YR, musím přivonět... :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!