neděle 5. února 2017

Zoeva: Naturally Yours

Zdravím všechny po delší pauze, nějak není čas a chuť sedět u počítače. Tak snad se to zase s novým rokem změní :) Dneska bych vám ráda ukázala jednu z mých oblíbených paletek očních stínů - Naturally Yours od německé značky Zoeva. Vyhrála jsem ji kdysi v soutěži u Sobi a byla to vlastně moje první pořádná paletka, předtím jsem používala jen monostíny. Navíc se mi přesně barevně trefila, nosím jen nude odstíny. Od té doby se moje sbírka malinko rozšířila, ale tahle Zoeva patří stále mezi moje oblíbence!



Obal vypadá na první pohled jako čokoládka. Samotná paletka je zasunutá v papírovém pouzdře se stejným designem. Nejvíc oceňuju její tenkost, protože je tím pádem praktická na cesty. Už toho se mnou najezdila dost a nikdy se ji nic nestalo. Sice neobsahuje zrcátko, ale to stejně v paletkách nikdy nepoužívám.



Paletka obsahuje deset neutrálních stínů, polovina je matná, polovina metalická. Za sebe můžu říct, že stíny jsou velmi dobře pigmentované a krásně na víčku drží, celý den, i bez báze, ale to je samozřejmě individuální záležitost. Konzistence stínů je krásně jemná, pracuje se mi s nimi dobře a hlavně nepráší! Používám štětce Hakuro a i když do stínů zaryju trochu víc, tak se nic neděje. Jen u některých tmavších je možná trochu prášivosti, ale ty téměř nepoužívám, takže tady nemůžu úplně objektivně hodnotit.


Pure - na fotce možná není skoro vidět, ale na víčku je super, používám na celé víčko na sjednocení a je to jeden z mých nejpoužívanějších stínů. Nenápadný, ale neobejdu se bez něj!

First Love - krásná krémově bílá, používám ji pod obočí.

Soft & Sexy - teplá světlá hnědá, používám ji na spodní linku.

Casual Elegance - krásná zlatá, ideální na projasnění nebo dodání lehkého třpytu.


Smooth Harmony - spolu s Pure můj nejpoužívanější stín, už v něm mám ďolík! Má krásný metalický finiš, když nemám čas, plácnu ji klidně přes celé víčko, ale jde si s ním i vyhrát.

Sweet Sound - další krásný metalický odstín, ideální do vnějšího koutku na vystínování.

Forever Young - jediný stín z paletky, který mě trochu zklamal, byť mi to ve finále vlastně i vyhovuje. V panu vypadá tmavě a studeně, ale na oku je světlý a teplý. Nejhůře pigmentovaný stín z paletky.

Lovely Monday - krásné metalická hnědá, používám ji na spodní linku

Slow Dance a Timeless Chic - tyhle dva nejtmavší stíny téměř nepoužívám.


Musím říct, že tohle je přesně typ paletky, který by neměl chybět ve výbavě žádné kosmetické nadšenkyně. Je perfektní na každodenní líčení, ale věřím, že zkušenější z vás s ní dokážou vykouzlit i dramatický look. Kvalita stínů je neskutečná, popravdě kam se hrabe třeba takový UD...


Navíc je paletka i za vcelku přijatelnou cenu, v e-shopu vyjde na 594 Kč (klik!). Myslím, že pokud si tuhle paletku pořídíte, tak nebudete litovat jediné investované koruny. Sama do budoucna uvažuji ještě o nějaké jejich paletce, výběr má Zoeva úžasný, brala bych všechny :D
Máte nějakou Zoeva paletku? Zaujala vás tahle? Máte radši neutrální nebo barevné líčení očí?

14 komentářů:

  1. Nádherná paletka a krásné odstíny! Přesně taková by se mi taky líbila, docela jsi mě nalákala:)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  2. Vítej zpátky, Naty! :) Já už jsem po těch paletkách pokukovala dřív. Takhle byla moje favoritka. Bohužel, nebo bohudík, u mě zvítězil zdravý rozum. Už několik let stíny nepoužívám. Pouze linky. Takže by mi byla asi k ničemu. Ale krásná to teda je! O tom žádná! :)

    OdpovědětVymazat
  3. to je super, že si vyhrala hneď takúto parádnu paletku! :) je skvelá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem na ni koukala v hodně recenzích a vážně se mi zamlouvá ! :)
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  5. Značku Zoeva mám rada nielen kvôli jej kvalite, ale aj kvôli tým úžasným obalom! :) Krásna paletka :)

    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Značku Zoeva bych konečně i já ráda vyzkoušela, tahle paletka se mi hodně líbí. Hlavně má skvělé odstíny a i pigmentace je super.

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám od Zoevy paletek osm .... taky se mi zdají kvalitnější než UD :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je .... Dnes už jich je devět plus desátá "Matte Spectrum" s osmnácti stíny :) :)

      Vymazat
  8. Moje nejoblíbenější nude paletka a od Zoevy celkově. Jen v té svojí už mám slušné díry a za chvíli budu muset pořídit novou.

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo tak tu já vůbec neznám, přitom jsou to přesně moje barvy! A jak tak koukám, tak bych použila všechny odstíny, což je u mě docela zázrak. No docela jsi mě navnadila, mám doma sice UD stíny, ale musím říct, že jsem z nich mírně zklamaná, čekala jsem je lepší, a přesně prášivost je to co mi vadí..

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od UD paletku Gwen, kterou používám ráda, ale některé stíny jsou vyloženě o nervy, a pak Naked on the run, kde mi zas vadí barevná skladba. Zoeva mi přijde trošku podceňovaná a ne tak známá, i když teď mají hodně spoluprací s blogerkama, tak snad se dostane víc do povědomí, rozhodně tuhle paletku doporučuju ;)

      Vymazat
  10. Na jednu stranu hezké odstíny, ale na druhou nic pro mě.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!