středa 27. září 2017

Lirene: masky na nohy + soutěž!

Hlavní sezóna péče o nohy už je sice za námi, ale na druhou stranu, když se o ně budeme starat i v průběhu roku, tím méně práce nám to dá před létem a nebude nás stresovat představa otevřených sandálků :) značka Lirene přišla letos se dvěma novinkami v péči o nohy - jedná se o masky v ponožkách, jedna je exfoliační, druhá regenerační, a protože jsem je obě konečně vyzkoušela, mrkneme se dneska na ně!



Jako první jsem zkoušela masku exfoliační. Rovnou upozorním, že v létě ji rozhodně nezkoušejte, naopak teď je na ni ideální počasí, protože tahle maska je síla! Balení obsahuje jeden pár plastových ponožek (které teda vypadají spíš jako UGGs, ale zase se velikostně hodí i na větší nohy), který nahoře jemně rozevřete (doporučuji otevírat od kraje a pomalu, první jsem čapla jako pytlík chipsů a samozřejmě se mi trošku natrhla), nasadíte a pak jen relaxujete. Můžete s nimi i opatrně chodit, ale vcelku kloužou a proč si nedopřát hodinku s nohama nahoře, že?


Maska je mírně alkoholově cítit a po chvíli jsem ucítila jemné štípání (přičítám to AHA kyselinkám), ale nebylo to nic nepříjemného nebo bolestivého. Vydržela jsem s ní zhruba hodinu, potom jsem si nohy očistila a čekala jsem, co se bude dít. Několik dní se - jak je i napsáno na obale - nedělo nic a pak se mi začala kůže odlupovat v celých kusech! Nejdříve na místech, kde byla nejjemnější, postupně se sloupala i ztvrdlá místa (pata, pod malíkem, pod palcem).


Naštěstí jsem byla poučená a masku jsem zkoušela v době hnusného počasí, takže jsem svoje malomocné nohy schovala do ponožek, ale teda pěkný pohled to nebyl ani doma :D když ale tuhle nepěknou fázi přečkáte (doporučuje se nohy hodně mazat, ale rozhodně neobrušovat jiným peelingem), což trvá zhruba týden, budete mít nohy bez tvrdých míst a krásně jemné a hladké. Musím uznat, že maska opravdu dokázala zatočit i s těmi tvrdými místy, což je super!



Druhá maska je dvoufázová regenerační. Balení obsahuje zase jeden pár plastových ponožek a také malý sáček s peelingem, kterým začínáte. Výtku mám k jeho množství, na obě nohy mi nevystačil, klidně bych do sáčku trošku přidala. Poté, co nohy od peelingu omyjete a osušíte, přichází na řadu zase ponožky, v tomhle případě na 30 minut. Maska je při bližším přičichnutí cítit jako droždí, ale není to žádný nepříjemný nebo intenzivní zápach. Po sundání jsem vmasírovala zbytky krému do pokožky.


Oproti exfoliační masce si tahle bohužel neporadí se ztvrdlejšími místy (trápí mě takový ten prostředek pod prsty a pak pod malíkem), ale nohy mám po ní krásně jemné a hebké na dotek. Na pravidelné používání je za mě tahle lepší, protože není potřeba si pak nohy hlídat kvůli loupající se kůži. Pokud ale potřebujete pořádnou péči, doporučuji zkusit masku exfoliační.


Masky seženete na e-shopech KupKosmetiku a BabyBaby.cz (i když momentálně jsem je tam nenašla) a ve vybraných DM drogeriích za 159 Kč. Určitě doporučuju se po nich mrknout!

A protože s krásnými chodidly souvisí i krásné nehty, mám tu pro Vás malou soutěž o sadu laků a topcoatu Catrice ICONails, o kterých jste už určitě četly. Laky jsou opravdu hodně povedené, mají krásné odstíny, skvěle se lakují a dlouho vydrží.  A aby to bylo tematické i k hlavní značce dnešního článku, přidám i malé překvapení od Lirene :) Pro výhru stačí málo:

1. Odebírejte můj blog přes Blogger nebo přes Instagram.

2. Do komentáře mi napište, jak pečujete o nohy a jestli jste už masky v ponožkách zkoušely.

3. Připojte přezdívku, pod kterou mě na té které platformě sledujete, a kontaktní e-mail.

Soutěž potrvá do středy 4.10.2017 a následující den vyberu randomem jednu výherkyni. Držím palce!


Děkuji Mark Distri za poskytnutí produktů k recenzi!

17 komentářů:

  1. GFC Miška
    Já tyto masky ještě nezkoušela, ale dost mě lákají. :) Jinak o nohy pečuji s krémem od Baley či od Astrid.
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji přes GFC jako Kriss. Nezkoušela jsem ani jednu masku, ale ráda bych, přestože si dělám pedikúru sama. Jsem kosmetička.
    kiss.iii@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji přes GFC jako Jana. Exfoliační masku na nohy jsem zkoušela několikrát, nejvíc se mi osvědčila ta od korejské značky Missha.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ponožky Lirene jsem zkoušela a klidně si udělám zábal znovu, jinak pravidelně používám pilník na paty

    Fb Petra Vojtěch
    Insta Sebinka1316

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jeste mejl .. Petra.sebestova1@gmail.com

      Vymazat
  5. Ahoj,
    sleduji tě jako Hanka Blažková a můj email je hanicka.cica@seznam.cz. Péče o chodila je pro mě dost důležitá, chodím pravidelně na pedikúru, mám doma takový ten elektrický pilník, používám pravidelně krémy a peelingy, hlavně z Avonu. Zkoušela jsem jen exfoliační masku.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji gfc elizabeth greenova nikdy jsme nezkousela nic podobneho jen si mazu nohy kremem tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, sleduji přes GFC jako Simona Zahrádková, mail: ssimka@centrum.cz
    Snažím se používat pravidelně krém na paty, někdy i přidám hydratační krém na celá chodidla:-).

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, sleduji jako Hanďa přes GFC i na Instagramu. Musím se přiznat, že péči o nohy docela flákám a tak by se určitě taková maska hodila. Zatím jsem žádnou masku na nohy nezkoušela.
    mojekosmetika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Masky na nohy miluju, maskuji neustále, páč bych jinak byla ztrvrdlina :). Měla jsem x typů, jednou to možná sepíšu. Sleduji na IG jako @martina_frankova. Email: akfrankova@gmail.com (P.S.: Tetea chce další Catrice Iconails :)).

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, péči o nožky dost zanedbávám. Občas zajdu na pedikúru, občas namažu hydratačním krémem. O masce na nohy jsem slyšela samou chválu a chystám se ji vyzkoušet. Sleduji tě na IG jako "Dahlienka". Můj email:jirínasedlakova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Masku od Lirene jsem jednou už zkoušela, a určitě si jí pořídím zas :-) byl to hrozně zvláštní zážitek mít to na nohách :-D o nohy pečuji tak že se snažím chodit aspoň 1X do roka k pedikérce a jinak používám krém na nohy od Balei a používám pemzu.
    Sleduji tě na instagramu "vercahlavata" a můj email verca.hlavata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Masku na nohy jsem zadnou nezkousela, chodim pravidelne na pedikuru, sama se o nohy totiz starat nedokazu, a uz si to bez toho nedokazu predstavit. Ale rada bych masku na nohy jednou zkusila. Musi to byt hlavně příjemné. 😊 Sleduju Te na Instagramu jako p_etra17 😊 muj email: petra.petnikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Chodím pravidelně na pedikuru, doma si je pak už jen mazu a lakuju :-) Tyto masky jsem ještě nezkousela, ale četla o nich samy pozitiva.
    Sleduju Té na IG jako Elwenderion , 05051988@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Masky n nohy jsem jeste nezkousela,neb se snazim pravidelneji o ne pecovat pres pemzy do.uchazejiciho stavu,ale rada bych masky nekdy zkusila:)
    sleduju te pres IG jako bekatka, bekatka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. KONEC soutěže, Random vylosoval ze 14 soutěžních komentářů číslo 4, gratuluji Petře a posílám mail!

    OdpovědětVymazat
  16. När jag introducerades för Mr. Pedro (A Loan Officer), gick jag in på marknaden som första gången husköpare.
    Mina behov var lite annorlunda och jag hade massor av frågor, innan han skickade mitt förhandsgodkännandebrev till mig ringde han för att prata med mig om vad det betydde och vad som kunde förändras. Han gjorde sig tillgänglig för mig i stort sett vilken timme som helst via e-post och sms, han var mycket lyhörd och kunnig. Han är också väldigt okomplicerad, jag förklarade för honom vad mina förväntningar var när det gäller stängningstid och andra detaljer. Han sa att han skulle uppfylla dessa förväntningar men han överträffade dem. Jag stängde så snabbt min mäklare och säljaren var förstås glada över det. Men som köpare uppskattade jag att få gå igenom processen på ett kortfattat men grundligt sätt. Från förhandsgodkännande till avslutning – resan var så sömlös och jag anser mig ha tur eftersom jag har hört skräckhistorier om internet. Jag rekommenderar en lånehandläggare, Pedro Jerome, kontakta e-post: pedroloanss@gmail.com & Whatsapp-nummer:+18632310632 till alla som letar efter ett lån på vilken marknad som helst.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!