sobota 22. června 2013

Pomocníci do plavek

Venku už je konečně ideální letní počasí, které vybízí k návštěvě koupaliště, takže dnešní článek bude o třech kosmetických výrobcích, které používám nejen narychlo v létě, ale průběžně po celý rok na určité
"problémové partie" :) Nevěřím žádným zázračným hubnoucím a zpevňujícím krémům, základem je vždycky správná životospráva a protože na saláty mě moc neužije a čím nezdravější, tím chutnější, snažím se to dohánět aspoň cvičením. Momentálně chodím na power plate a odhodlávám se začít s 30 day shred.


Je mi jasné, že tyhle věci samy o sobě nejspíš žádný efekt nemají, ale uškodit nemůžou a mám pak ještě o fous lepší pocit, že kromě cvičení se i pravidelně mažu a oškrabávám a že to aspoň trošku nějaký vliv mít bude.

Detoxikační peeling, Yves Rocher, běžná cena 290,-

Detoxikační peeling Minceur Detox - používám jednou týdně, moc na peeling nejsem, dávám si ho jen na stehna. Hezky voní, má takovou veselou barvu a příjemně se aplikuje, zrníčka má velká tak akorát, žádné nepříjemné škrábání. Obsahuje výtažky z bambusových silic a má znásobovat účinky jiných výrobků, které se díky němu lépe vstřebají do pokožky. Asi by stačil jakýkoliv jiný peeling, ale tenhle jsem kdysi v YR dostala k nákupu zdarma a nějak jsem si na něj zvykla a když je nějaká akce (což je skoro pořád), tak ho beru.

Péče proti celulitidě, Yves Rocher, běžná cena 750,-

Krém na celulitidu Minceur Intensive- všechny věci na celulitidu jsou taková hodně sporná záležitost, ale vzhledem k tomu, že ji mám naštěstí jenom trochu, tak to beru spíš jako prevenci a větší péči o ty kritické oblasti :) dřív jsem používala Nivea sérum s Q10, ale to mi tolik nevyhovovalo (je hodně mastné, nevstřebává se) a u tohohle krému mám kromě zjemnění pokožky opravdu pocit zlepšení. Krém má takovou světle hnědou barvu, opravdu moc pěkně voní a dobře se roztírá a vstřebává. Běžná cena je hodně vysoká, ale jak už jsem psala, v YR jsou pořád nějaké akce, takže jde sehnat levněji. Dávám si ho každý večer a navíc ještě před cvičením, aby to mělo grády :D

Účinné složky krému - zelená káva proti celulitidě, zelený čaj proti tukům a pupečník asijský pro zpevnění

Zpevňující sprchový gel Enja, Dermacol, běžná cena 69,-

Zpevňující sprchový gel Enja - věc z květnového SenzaBoxu, zase má umocňovat účinek dalších přípravků, obsahuje ženšen a mentol, které mají zvyšovat pružnost pokožky. Má vtipnou fialovou barvu, ale je možná až moc tekutý a i když píšou, že má vonět po zázvoru, já cítím jenom ten mentol, připomíná mi takové ty chladivé krémy na namožené klouby a svaly. Což mi zase tak nevadí, je to osvěžující a až mi dojde, tak si ho koupím znova a možná zkusím z řady Enja i něco jiného. Nějak jsem tomu Dermacolu propadla :)

Používáte nějaké podobné výrobky nebo tomu nevěříte?

1 komentář:

  1. S celulitídou bojujem už dosť dlho a nie a nie sa jej zbaviť. Spočiatku som aj verila, že krémy nejako pomôžu, ale nepomohol ani jeden. Takže momentálne používam už len spevňujúce telové mlieka, je to produkt dva v jednom a aspoň mám pocit, že pre seba niečo robím. Na zdravú stravu tiež veľmi nie som, takže skôr to cvičenie a spevňovanie a hádam to pomôže. Na rad Enja od Dermacolu som si vždy brúsila zuby, ale zatiaľ som si žiaden produkt nekúpila.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!