neděle 8. září 2013

Šampon pro vyhlazení vlasů Yves Rocher

Ahoj!
Venku to vypadá na jeden z posledních teplých víkendů, tak doufám, že ho trávíte příjemně, někde na sluníčku :) Dneska bych vám chtěla představit novinku od Yves Rocher, se kterou jsem hodně spokojená. Jedná se o šampon pro vyhlazení vlasů s výtažkem ze semínek okry (ibišek jedlý, mimochodem moc chutná věc!), který má usnadnit rozčesávání a vlasy uhladit, aniž by je zatěžoval.


Už na první pohled se mi líbil obal i netradiční vůně, žádná umělá, ale pěkně přírodní, jestli jste někdy okru jedly, tak tu vůni znáte. Konzistence je tekutější, dobře se nanáší i pění a největší plus je za složení, které je bez silikonů, parabenů i barviv! Podle informací od výrobce obsahuje více než 96% přírodních složek. Většinou si moje vlasy s přírodními šampony moc nerozumí a dopadá to strašně, ale s těmi od YR jsem celkově moc spokojená a tenhle je asi nejlepší, co jsem od nich zatím zkoušela.


Vlasy jsem si myla jenom s ním, nedávala jsem si žádný kondicionér ani masku a opravdu jdou rozčesat dobře (zkoušela jsem TT i klasický hřeben), jsou viditelně vyhlazené a nezatížené, což bývá můj častý problém s přírodními šampony - vlasy mám krepaté a hned zplihnou, jako bych si je ani nemyla. Nevím, jestli to bylo taky šamponem, ale přišlo mi, že mi i rychleji schnuly. Navíc vlasy vydrží hezké do dalšího mytí, takže se nemusíte bát, že se ráno probudíte se střapatou hlavou :)


Pokud máte někdy problém s "neposlušnými vlasy", tak určitě doporučuji tenhle šampon zkusit, i cena je velmi příjemná, koupila jsem ho v akci 300 ml za 99 Kč (plná cena je myslím 115 Kč). V nabídce je kromě šamponu také kondicionér a bezoplachové sérum. Zakoupíte v kamenných prodejnách YR nebo na jejich e-shopu.
Zkoušely jste už tuhle novinku? Nebo máte v oblibě jiné šampony od Yves Rocher?

P.S. Pokud máte Instagram, můžete mě nově sledovat i tam :)

15 komentářů:

  1. Máš nádherné vlasy ;))
    Skvělá recenze, hned bych chtěla běžet si ho koupit :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné vlasy! To je přírodní barva?:) Já je na blond odbarvuju a krepatost redukuju oleji, asi zkusím i tenhle šampon, když stojí pár kaček:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju! barva je přírodní, nikdy jsem je nebarvila. tak snad ti bude taky vyhovovat :)

      Vymazat
  3. Nádherný vlasy! Netřeba víc dodat. Verča L.

    OdpovědětVymazat
  4. wow mas uzasne vlasy! Ja YR moc nemusim ale zabral ti uzasne!


    Inak pozyvam na super giveaway o BIELENDA balicek!Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. já nad vlasovkou od YR přemýšlím už docela dlouho, ale mám dojem, že mě od ní odradí vždycky obsah sulfátů, které mi dráždí pokožku hlavy :( musím to jít zase omrknout, docela jsi mě navnadila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna dnes jsem na něj (sice jen za výlohou) koukala. Používám už jen přírodní a tenhle má příznivou cenu. Já si naposledy koupila Alverde s avokádem a ten je hrozně tekutý a moc mi nevoní, ale kondicionér ze stejné řady je fajn :)

    OdpovědětVymazat
  7. Šampón jsem ještě nezkoušela ale vypadá hezky a tvoje vlasy jsou krásné.

    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá, jako bys měla na vláskách melírek!:-) Krásné:-) Po tom Yves se určitě podívám:-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bude to asi i světlem, ale mám je takhle přirozeně, některé prameny světlejší, některé tmavší :)

      Vymazat
  9. Máš nádherné vlasy! A moc pěkný blog. A odteď jsem Tvým novým čtenářem :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!