neděle 17. listopadu 2013

Missha v Praze!

Krásnou neděli všem,
ve středu jsem se byla podívat v nově otevřené prodejně Missha v Praze v Paláci u Stýblů na Václavském náměstí. Doteď byla kamenná prodejna jenom v Brně, teď můžeme nezřízeně utrácet i my :) sešla jsem se tam s moc sympatickou Míšou z blogu Kiss a bee, které jsem předávala výhru ze soutěže a která je velký fanoušek asijské kosmetiky, takže místo srazu bylo jasné :)  Od večera jsem si říkala, že hlavně nesmím zapomenout foťák. Jak jinak, stalo se, takže fotky jsou focené tabletem...


Obchod je celkem maličký, ale mají široký sortiment: samozřejmě BB krémy (některé jsme dokonce ani neznaly), spousta dekorativní kosmetiky, pečující a vlasová kosmetika, dva stojany s laky na nehty (můžete i zkoušet, od každého je tester), hodně velký je i výběr pánské kosmetiky, hlavně dárkové kazety, nebo parfémů.


Než jsme to všechno obešly, tak to bylo samé "jéé" :) Missha má naprosto nádherné obaly, hlavně u dekorativky. Některé jsou bohužel hodně lesklé a je na nich vidět každý otisk, což bych se svojí lešticí úchylkou asi nevydýchala, ale takové ty zdobené, to je prostě krása, něco snad na těch fotkách bude vidět.

make-upy, korektory a pudry

BB, tvářenky a rozjasňovače

Obě jsme byly trochu smutné z korektorů, protože i ten světlý nám přišel docela tmavý. Hledala jsem je na oficiálních stránkách a bohužel mají opravdu jenom dva odstíny (jak tuhý korektor, tak rozjasňovač pod oči). Tak snad mi sedne aspoň v létě... Docela nás pobavilo, když jedna prodavačka říkala, že české zákaznice si docela stěžují, že BB krémy jsou na ně moc světlé - hlavně teď v zimě vidím samé bledé tváře a všude čtu, jak je všechno tmavé atd. Ale třeba od Perfect Coveru měli na výběr i z tmavších odstínů, myslím, že to byla 27 a 31. Samozřejmě jsme musely vyzkoušet vibrující pudr, stojí myslím něco přes 1200,- a fakt vrní! Dívala jsem se i na štětce, ale měly docela dost hrubé štětiny.


vlevo tělová a vlasová kosmetika, vpravo čištění a krémy na ruce

Nakonec jsem si koupila sadu pásků na čištění pórů z řady Super Aqua a zdobící lak na nehty.

pásky, 88 Kč

"tráva", taky za 88 Kč

Celkově se mi obchod líbil, ještě chybí u výrobků popisky v češtině, což může být pro lidi, kteří se značkou nemají zkušenost, docela problém, ale prý by se měly brzo doplnit. Přišlo mi, že slavnostní otevření (konalo se o den dřív než otevření pro veřejnost) bylo o dost chudší než v Brně, nevím, proč třeba nepozvali nějaké beauty bloggerky. Taky mě mrzelo, že neměli pro zákazníky nějakou akci, třeba dárek k nákupu, cokoliv, o nějaký vzoreček jsem si taky musela požádat sama.


Největší radost mi ale udělala Míša, protože mi donesla kakový tělový scrub domácí výroby. Kdo její blog čtete, tak víte, že si hodně kosmetiky vyrábí sama, po vyzkoušení scrubu musím konstatovat, že je škoda, že zatím vyrábí jen pro sebe, protože je fakt vynikající! Celý den jsem k němu čichala a hned večer jsem ho musela vyzkoušet, proto ta namočená etiketa. Krásně obrousil a díky obsahu olejů pokožku zároveň promastil, prostě paráda. Moc děkuju!
Máte zkušenosti s asijskou kosmetikou nebo konkrétně s Misshou? Půjdete se do prodejny podívat?

9 komentářů:

  1. Mně asijská kosmetika přišla zajímavá, když ještě nebyla tak rozšířená v našich luzích a hájích. Pak se začala rozšiřovat a nevím proč, ale mě začala protivit :-( Obchod ale vypadá hodně pěkně, jen mi trošku přijodu přestřelené ceny. Na eBay od osvědčených prodejců lze výrobky koupit o dost levněji. Ale zase beru, že ne každý má účet na eBay a PayPal ;)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to jo, pokud bych si kupovala nějaké BB, tak přes ebay, ale zase mi přijde fajn si některé věci prohlédnout, osahat a ovonět přímo. navíc se mi poslední dobou všechny balíky ztrácí :(

      Vymazat
  2. Mně se značka Missha moc líbí, i když je trochu nad můj rozpočet. Proto pořád kontroluju, jestli nebude další Misshabox, ten si můžu dovolit. :)
    Já pracuju v Brně, takže si můžu zajít do jejich prodejny tam. Ale je fakt, že od nákupu mě vždycky odradí ty rozdíly v ceně oproti ebay...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. box byl super, doufám, že do konce roku bude ještě jeden! :)

      Vymazat
  3. Ježiš já se červenám, díky za vychválení:D Jsem moc ráda, že se líbí:)

    S těma foťákama jsme fakt trubky:D Ale myslím, že představu si udělá každý:) S tou akcí nebo vzorečky máš pravdu, to jsem úplně zapomněla napsat. Vždycky sleduju, co si nakoupily nového asijské bloggerky, a vždycky to je: koupila jsem si BB cream a rtěnku, k tomu jsem zadarmo dostala celé balení pudru, sheet mask a dvacet vzorečků... Zvláště když je obchod nový, něco takového bych docela očekávala... Nojo, welcome to Czech republic:D
    P.S. Právě jsem zkoušela sheet mask a teda nenadchlo mě to, dokonce mě z toho pálil obličej, šlo to dolů tak po sedmi minutách:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, myslím, že nakonec ty fotky nejsou zas tak špatné :D ty sis o vzoreček taky musela říkat, že? a to jsi měla ještě větší nákup než já. je to fakt škoda, že nic neměli, podle mě by to i lidi víc nalákalo.

      Vymazat
  4. misshu som ešte neskúšala, ale určite mám zálusk :) Obchodík vyzerá pekne...

    CHRISTMAS GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Pouzivam uz prakticky jen Misshu + Keewell kosmetiku a jsem naprosto spokojena. Priznam se, ze jsem jim neverila a po nekolika zkusenostech, kdy mi naslibovali na obalu ci kdekoliv a cokoliv u jine pecujici kosmetiky, Missha vysla zatim nejlip. Efekt, ktery slibi, maji. Obchod je malickaty, ale to co v nem najdete je proste bomba! Korejskou kosmetiku muzu jen doporucit, zatim jsem nemela zadny problem se znackami, ktere jsem vyzkousela. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Fakt se ti ty obaly líbí? Já nad nimi vždycky vzdychala na fotkách, jak mi přišly krásné, ale viděno naživo, chuť mě rázem přešla - vypadaly dost lacině, některé jak kdyby je na ten Václavák dovezli ze Sapy :))) Bavíme se tedy o dekorativce. Co se péče týče, překvapilo mě jak množství druhů a řad, tak právě i skvělá balení - někdy dost vymachrovaná, ale evidentně funkční, všechna bytelná a mírně budící dojem luxusu :) Jo a na laky jsem měla zálusk, ale a) mi přišly strašně husté, b) mi přišly dost malé (6 nebo 8 ml? to je krutě málo!) a c) mi přišly dost drahé; těch 88 Kč zřejmě stály jen prvních pár dnů po otevření. Ale nevadí, zas jsem ušetřila :) Pokud se tedy nevrátím pro nějakou tu péči (samo po předchozím nastudování složení).
    Klidně bych vyrazila s váma, holky, je fajn, že jste si to tak užily, vypadá to jako super odpoledne ;)
    Verunka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!