středa 10. prosince 2014

Slavnostní otevření nové prodejny Modeláž nehtů

Hodně z vás určitě zná obchod modelaznehtu.cz. Kromě obrovského výběru laků (distribuují u nás např. značky China Glaze, CND nebo Nubar) a všemožného příslušenství a pomůcek na gelové a akrylové nehty a nail art pořádají také kurzy a školení a celkově se věnují tématu nehtů a modeláže. No a pokud jste z Prahy, můžete teď zavítat i do jejich nově otevřené a největší kamenné prodejny na Smíchově. Já jsem se v pondělí zúčastnila slavnostního otevření, na které mě pozvala skvělá Nikol.



Večer začal v átriu kancelářské budovy Palác Křižík (mimochodem krásná moderní stavba), kde bylo k dispozici občerstvení a welcome drink. Na pódiu se představily lektorky z Academy, školicích kurzů pro manikérky, a zástupci Modeláže nám stručně pověděli něco o přípravě nové prodejny, na kterou jsme si připili. A potom přišlo na řadu obrovské překvapení. U pozvánky na akci byl dotaz, co bychom si hlavně přály v prodejně najít... a nebylo to jen tak, v sále byl stromeček a pod ním jsme každá našla to svoje přání!



Po velkém vybalování a společném focení jsme se přesunuly (žen byla přece jenom jasná převaha :) o kousek vedle do nové prodejny. Je opravdu veliká, přes 200 m2, a je v ní všechno možné, co můžete na vytváření nehtů a lakování potřebovat - laky, pigmenty, gely, fólie, razítka, třpytky, pečující kosmetika (krémy, peelingy, olejíčky), ale i různé základní pomůcky, od zapékacích lamp po vzorníky nebo různé štětečky a nástroje.


obrovský vzorník barev gelů

K dispozici je také "nail bar", kde vám ukážou vámi vybrané barvy v akci na nehtech, a v zadní části je také nové školicí středisko. Samozřejmě převážná většina sortimentu je zaměřena na modeláž a nail art, ale na svoje si přijdou i ti, co "jen" lakují, jako já.


součástí programu byly i ukázky zdobení

Nejvíc se mi líbily laky China Glaze, hlavně nádherná vánoční kolekce, a pro mě dosud neznámá italská značka Cuccio Naturalé. V nabídce má různé voňavé krémy na mani/pedi, péči o nehty a samozřejmě laky (klasické i gellaky). Hodně mě zaujala jejich tužka na kůžičky (tady nebo tady), protože s těma mám pořád problém a olejíčky s sebou moc nosit nechci, tohle je do kabelky mnohem lepší.



Pokud rády lakujete nebo na nehtech něco vytváříte, určitě se sem zajděte podívat, pro "nehtařky" je to prostě to pravé. Obchod najdete na adrese Radlická 8, kousek od OC Nový Smíchov, a je otevřeno každý všední den od 9 do 18 hodin. Já ještě jednou děkuji Nikol za pozvání, celému týmu z Modeláže za příjemný večer a Ježíškovi za dárečky, které na mě taky čekaly pod stromečkem :)

"čajničky" :)


Bohužel se mi na foťáku nepovedly fotky mého balíčku, takže aspoň jedna instagramová - sada China Glaze z vánoční kolekce Twinkle (tady), úúúžasný olejíček na nehty a kůžičky CND, co voní jako marcipán (tady) a pilník CND (tady). Asi jsem byla celý rok hodná!


Fotky laků v akci (kromě vínového) najdete tady - a doporučuju sledovat, tak krásné fotky nehtů často nevídám - a určitě se taky mrkněte k Nikol na její článek o otvíračce.
Znáte e-shop modelaznehtu.cz? Používáte klasické laky nebo gel/Shellac?

4 komentáře:

  1. Jeee, šla jsem minulý týden okolo, když to tam ještě chystali a nebylo poznat, co to je za obchod, jen jsem skrz výlohu viděla ty malý kalíšky s pigmentama a říkala jsem si, jestli už mi ta kosmetika neleze na mozek, že to není možný :D:D

    OdpovědětVymazat
  2. modelaznehtu.cz samozřejmě znám. Používám teď Shellac, ale navrch si lakuji klasické laky.

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký článek, taky bych se tam někdy ráda podívala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Uau ten maly koutek ma fakt krasne nechty :O Ja sa zajtra budem hanbit na blogu za tie moje :D
    Pekny report, raz tam musim zajst!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!