úterý 25. června 2013

SenzaBox červen 2013

Hezký podvečer, dnes mi dorazilo červnové vydání SenzaBoxu, celkově už moje sedmá krabička od nich a tentokrát budu poprvé trochu kritická. Z facebookové stránky SB jsem už měla nějakou představu, co bude vevnitř a docela jsem se těšila. Krabička je stejná jako minule, což mě trochu zklamalo, přece jen jsem byla u SB zvyklá na střídání barev, a taky je hodně podobná konkurenčnímu Ladyboxu. Tohle trochu nahrává tomu, co si myslím, že se asi bude dít, protože na fb stránkách obou značek mají podobné fotky a píšou, že se chystá něco velkého. Spojení? Uvidíme, jsem zvědavá.


První pohled do krabičky

Vevnitř byl klasický dopis s popisem obsahu, ale ten byl z nepochopitelného důvodu v jiné barvě, než krabička (kdyby byla takhle krásně zelená, tak mám radost!). Na první pohled jsem se lekla, že je toho vevnitř nějak málo a jen tak ledabyle to tam leží. Trochu mě mrzí, že tentokrát nebyl přiložený žádný vzoreček ani letáček navíc, vždycky toho bývala spousta, a i když šlo třeba jen o prezentaci značek, které v té krabičce byly, tak jsem si to ráda prohlédla a pročetla. Takže další mínus.


Sprchový gel L'Occitane en Provence - jsem ráda, že mám vůni Fleur Chérie (pomerančový květ), protože pivoňku jsem už měla a moc mi voněla, tak aspoň vyzkouším něco nového. Voní příjemně, balení se mi bude hodit na letní cestování.


Lak na nehty Models Own - s lakem moc nevím, co si počít, protože samotný vypadá hodně divně (viz fotka) a na jiný, barevný lak se mi ho dávat nechce, možná zkusím černý nebo zelený. Působí to na mě dost divoce, asi už jsem z takových věcí vyrostla. A pozor při otevírání folie, abyste měly ještě co lakovat, já jsem si na tom docela vylámala nehty. Edit: dostat to dolů je taky docela zážitek :D


Mýdlo Kiss my face - druhá varianta od téhle zajímavé značky byl krém na ruce, ten bych upotřebila víc, mýdlo asi dám do šuplíku, možná ho časem využiju, až mi dojdou zásoby sprchových gelů. Oceňuji, že je přírodní a netestované na zvířatech, ale bohužel mi moc nevoní, připomíná mi voskovky :)


Tvářenka s arganovým olejem Paese - o téhle polské značce slyším prvně, tvářenka moc pěkně voní (asi ten olej?), má hezkou růžovou barvu, ale vypadá hodně třpytivě, tak snad to nebude moc velké disco. Velké mínus za obal, špatně se zavírá, vypadá hodně lacině. Teď používám tvářenku Inglot, která má podobný obal, ale kvalita je úplně jinde, tenhle vypadá, že brzy praskne. Uvidím, vyzkouším.


Tyčinka na akné Anatomicals - tahle značka se mi moc líbí, obal je jejich klasický s vtipným nápisem. Gel má dvě strany, jedna část je na noc, druhá na den. Určitě využiju hodně, akné je věčný boj, tak snad to bude fungovat. Podobný gel mám od Avonu i od Clinique a jsem s nimi spokojená.


Metalická tužka na oči Beauty UK - další značka, kterou jsem dřív neznala, za tohle chválím, o tom krabičky jsou, aby člověk poznával nové věci. Mám zelenou variantu, což se dá hned poznat podle krásného kamínku na konci tužky, ale přijde mi spíš taková zlatohnědá. Snažila jsem se ji vyfotit, ale bohužel ten odstín nejde moc dobře zachytit. Má moc hezký obal, ale já používám maximálně černou, takže tahle půjde k mamce, která naopak zelenou na oči zbožňuje.

Takové jsou moje první dojmy z červnového SenzaBoxu, skoro všechno z něj využiju, ale zatím mi přišel nejslabší balením i obsahem. Z předplatného mě ještě čeká červenec a pak si dávám pauzu, protože mám nejen spoustu krabic, ale hlavně opravdu hodně kosmetiky a musím to začít používat. Tak snad mě v srpnu nezlomí a nenechám se nalákat :)

Máte taky tenhle SenzaBox? Líbí se vám? Koupíte si další?

10 komentářů:

  1. Ahoj, schoduji se s tebou ohledně té tužky, vůbec mi nepřišla jako zelená. Mě se docela líbil ten krém od K.M.F., jen bych brala spíše to mýdlo než krém, ve kterém je o polovinu méně, než má být. :) Jinak hezká recenze.

    OdpovědětVymazat
  2. Sice se jednalo o moji druhou krabičku, ale přesto mám stejné dojmy jako ty - a to sice, že je nejslabší, co se týče obsahu, alespoň dle toho, co jsem četla a viděla z minulých edic. Každopádně červencovou edici objednám a uvidíme, co si na nás vymyslí. :-) Jinak místo mýdla jsem měla krém na ruce, ten je super, a tužku fialovou, zelenou bych asi taky nevyužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem zvědavá, jestli bude příští box už spojený nebo co se teda vůbec bude dít! ten krém mě mrzí, ale mám jich pár z minula, tak je musím vypotřebovat :)

      Vymazat
    2. Necháme se překvapit. :-) Ale mám obavy, zda se později nezvedne opět i cena, pokud se spojí.

      Vymazat
  3. Co sa tyka tuzky, tak ja dom dostala fialovu farbu, co mi pride ok, ale horsie je, ze uz po 1 hodine sa otlaci, po viacerych hodinach uz je uplne rozmazana a nevyzera to vobec dobre :(

    Lak dancing queen mohli dat v nejakej normalnej farbe. Trblietky su cielova skupina cca 12 rocne dievcata - co predpokladam nie je primarnou cielovou skupinou senzaboxu (alebo ich tymto chceli prilakat, hehe).

    Sprchovych gelov zo senzaboxu uz mam vela, myslim, ze by sa mali snazit davat vzdy nieco ine. Napr. ide leto, co takto nejaky super opalovaci krem do kabelky?!

    BIO mydlo ok, no krem na ruky mam uz zo senzaboxu asi treti alebo stvrty...

    Momentalne lutujem, ze mám zaplateny senzabox este na 2 mesiace dopredu, lebo ak tam znova najdem nejaky sprchovy gel, krem na ruky, ci krem na tvar, tak ma asi porazi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem zvědavá, co na tu tužku bude říkat mamka teda :(
      jinak je fakt, že výrobky se dost opakují (přesně ty krémy a gely), ale když už mám srovnání s šesti minulými krabičkami, tak musím uznat, že se to trochu snaží oživovat. každopádně i tak s tím chci teď na čas přestat, protože to musím všechno spotřebovat :D

      Vymazat
  4. Ahoj, zkoušela si už tu tyčinku na akné? :) Jinak povedená recenze. Už delší dobu přemýšlím, jestli si taky SenzaBox objednám, ale pořád se nemůžu rozhodnout..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji! už jsem zkoušela a je hodně silná, takže opravdu jenom lehce ťupnout přímo na pupínek, jinak vysuší i to okolí. a účinkuje dost rychle, stačí dva dny.
      krabičky se teď budou spojovat, tak jsem zvědavá, s čím přijdou :)

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď. Mimochodem, nevíš, kde by se dala sehnat? Něco takového bych potřebovala:)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!